| Happinessssss a întrebat:

Cum sa-mi conving parintii sa-mi ia un nou telefon? laughing
Hei, funda love struck

Răspuns Câştigător
| Katty29 a răspuns:

Spune-le de ce ai nevoie de acel telefon, arata-le cat de mult ineamna pentru tine sa ai un telefon

| Happinessssss explică (pentru Katty29):

Mulumesc! Sarbatori Fericite! love struck
Funda!

| Happinessssss explică (pentru Katty29):

Multumesc tururor pentru ajutor, prieteni! big grin Craciun Fericit!

12 răspunsuri:
| vioricavio a răspuns:

Te ai gandit prima data daca parintii tai i si permit sa ti cumpere un telefon? Poate nu e nevoie sa i convingi, poate daca ar avea bani ti l ar lua fara sa fie nevoie ca tu sa faci ceva sa i convingi.

| Happinessssss explică (pentru vioricavio):

Mda, cred ca stiu ce situatii financiare are familia, cat de cat. dar hei, mersi oricum. smug

| Happinessssss explică (pentru vioricavio):

Mda, cred ca stiu ce situatii financiare are familia, cat de cat. dar hei, mersi oricum. smug doar ca parintii mei au pretentii de la mine gen: sa am numai 10 pe linie... straight face da, Craciun fericit!

| RaduDavid a răspuns:

Strical pe cel vechi.si spune-i ca nu mai ai, telefon.eu am reusit
FUNDA? :-)

| marylaza13 a răspuns:

Sparge-l pe actualul si spune-le ca a fost o greseala si nu o sa aiba ce sa faca si o sa-ti ia unul nou rolling on the floor Merge de fiecare data.

| kalebtv a răspuns:

Le spui ca vei fi foarte cuminte si ca vei avea grija de el, cu toate astea e Craciunul nu?

| alexandradobre28 a răspuns:

Promite-le ca o sa inveti mai bine,ca o sa-i ajuti la ce ai nevoie,ca o sa fii inteelgatoare, ca nu o sa abuzezi mult si ca nu o sa stai multe ore pe telefon, stii tu, sau poti sa incepi cu linguseala, cu cuvinte dragute

| krytos1 a răspuns:

Le spui ca daca nu iti cumpara un smartphone te sinucizi laughing Merge de fiecare data laughing

| Happinessssss explică (pentru krytos1):

Clar laughing Asta-i raspuns castigator rolling on the floor stai ce, oricum mersi laughing Craciun Fericit!

Întrebări similare