Spune-le de ce ai nevoie de acel telefon, arata-le cat de mult ineamna pentru tine sa ai un telefon
Mulumesc! Sarbatori Fericite!
Funda!
Multumesc tururor pentru ajutor, prieteni! Craciun Fericit!
Te ai gandit prima data daca parintii tai i si permit sa ti cumpere un telefon? Poate nu e nevoie sa i convingi, poate daca ar avea bani ti l ar lua fara sa fie nevoie ca tu sa faci ceva sa i convingi.
Mda, cred ca stiu ce situatii financiare are familia, cat de cat. dar hei, mersi oricum.
Mda, cred ca stiu ce situatii financiare are familia, cat de cat. dar hei, mersi oricum. doar ca parintii mei au pretentii de la mine gen: sa am numai 10 pe linie... da, Craciun fericit!
Strical pe cel vechi.si spune-i ca nu mai ai, telefon.eu am reusit
FUNDA? :-)
Sparge-l pe actualul si spune-le ca a fost o greseala si nu o sa aiba ce sa faca si o sa-ti ia unul nou Merge de fiecare data.
Le spui ca vei fi foarte cuminte si ca vei avea grija de el, cu toate astea e Craciunul nu?
Promite-le ca o sa inveti mai bine,ca o sa-i ajuti la ce ai nevoie,ca o sa fii inteelgatoare, ca nu o sa abuzezi mult si ca nu o sa stai multe ore pe telefon, stii tu, sau poti sa incepi cu linguseala, cu cuvinte dragute
Clar Asta-i raspuns castigator stai ce, oricum mersi Craciun Fericit!