Cred că trebuie să ai o discuţie sinceră, să-ţi ceri scuzele de rigoare cu promisiunea că nu se va mai repeta sigur nici-o dată.
Iti ceri iertare din tot sufletul si i spui ca iti pare foarte rau de ce ai facut si ca iti dai cuvantul de onoare ca nu o vei mai rani in nici un fel niciodata. Dar daca ea este o fire dura, atunci prefate si tu ca esti suparat si ca ai devenit deprimat din cauza aceasta
E suparata pe mine de 2 ani si inca nu ia trecut. Se preface ca nu s-a intamplat nimic dar nu-mi vorbeste si atunci cand o face 2-3 cuvinte si atat.
Imi pare sa-ti spun dar ea are un suflet hain si nu cred ca te va ierta vreodata trebuie sa mergi mai departe
Poate ca am ranito prea tare... Si ca sa fiu sincer nu i-am cerut niciodata scuze deoarece cand vroiam sa vorbesc cu ea avea un aer de "hai sictir" si nu am avut curajul sa-i spun.
Daca vrei sa ti se indeplineasca visurile trebuie si iti alungi frica
Ca sa te pot ajuta mai intai trebuie sa stiu cum ai ranit-o. De exemplu, daca ai drogat-o, ai violat-o si apoi ai vandut-o unui clan de tigani, un simplu imi pare rau ar fi de ajuns. In schimb, daca i-ai spus ca "Pariu cu viata" e o dejectie de serial si ca actorii sunt niste hipsteri obositi, nu te va ierta nici daca ii donezi un rinichi.