| denisa_4116 a întrebat:

Cum sa pregatesc singura o petrecere? Adica sa fie casa aranjata cu ceva decoratiuni ce sa manacam? ce sa bem? ce sa ne jucam? Ei bine fetele care vin la mine sunt doua si vreau o petrecere mai faina aveti idei.Va rog...plisz

Răspuns Câştigător
| ☆ Danny☆ a răspuns:

Buna! Exact cum a spus si Elianna. Daca ai fi precizat si varsta ar fi fost muult mai bine.Deci daca sunteti mai mici(pana in 13 ani) puteti decora camera in care petreceti cu baloane, sa mancati prajituri si ceva de rontait, puteti bea sucuri cum ar fi Fanta, Sprite, puteti juca diferite jocuri sau puteti sa spuneti povesti de groaza sa spuneti glume sa vb despre colegele voastre(sa barfitilaughing).
Daca ai peste 14 ani. Poti decora camera cu scara-pisicii din hartie creponata, pentru mancare cred ca ar fi bine sa rontaiti ceva(covrigei, seminte, alune etc), puteti bea tot la fel sucuri cum ar fi cola (depinde de preferinte), iar jocuri... ce sa zic va puteti machia una pe cealalta, sa va coafati, sa vb despre baietii:X etc.
Sper ca ti am fost de ajutor! Distractie placuta!

3 răspunsuri:
| Andreeutza_Dragutza a răspuns:

Pai daca petrecere e intr-o singura camera si daca petrecerea e in pijamale ca nu poti face o petrecere de dans numai cu doua fete vei face:multe perne trebuie sa fie si confortabil, puteti manca floricele si sa beti bautura favorita, iar jocurile "adevar sau provocare","sticluta", sa cititi reviste sau sa va uitati la un film de groaza.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Denisa, ne-ar fi ajutat foarte tare la raspuns daca ai fi spus si cati ani aveti, ca daca sunteti copile unul este raspunsul, daca sunteti adolescente sau tinere, altul.

| denisa_4116 explică:

Am 14 ani