| denisa_7486 a întrebat:

Cum sa scap de timiditate? Am aproape 16 ani si inca sunt foarte timida si ma simt ca si cum nu pot avea prieten.Adica toate colegele mele vorbesc despre prietenii lor, iar eu stau acolo si sufar in tacere ca n-am prieten.Cand trec pe langa un baiat care-mi place, n-am curaj sa ma uit in ochii lui si nici sa vorbesc cu el si ii invidiez pe altii care-s mai indrazneti, chiar daca n-o arat mai niciodata.Sunt prea timida si asta ma omoara, nu-mi place deloc Vreau sa scap de timiditate dar simt ca nu pot desi parintii mei incearca sa-mi dea incredere in mine dar pur si simplu simt ca nu ma pot schimba Ce pot face ca m-am saturat sa ma simt singura

2 răspunsuri:
| princessOfcaraibe a răspuns:

Buna Denisa! pai e naspa cu timiditatea...si eu sunt f timida dar incerc sa o inving. Iti trebuie putin curaj. Nu trebuie sa-ti fie frica. Pentru ca asa nu o sa reusesti nimica. si cum eu sunt timida inainte sa vorbesc cu un baiat, exersez in baie ca sa no dau in bara (stiu ca-s nebuna )...Trebuie doar sa aiincredere in tine si totul o sa fie bine!

Bafta si sper sa reusesti sa depasesti timiditatea! iti tin pumnii! numai bine si succes! byee

| andrutzykazana a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine si sa nu iti mai fie frica de o posibila eroare.andradabadeata.id meo pentru mai multe informati