Incearca sa faci martisoare si felicitari de Sf. Valintin si 1 Martie pe cae le poti vinde.(si eu am incercat si am strans aproximativ 100 lei), poti pliba cainii vecinilor ( avand in vedere ca ii cunosti le poti cere un profit mai mare), poti sa devii reperzentant AVON sau Oriflame si ai putea sa inveti foarte bine si la sfarsitul anului sa iei bursa de merit ( e 100 sau 200 lei) si astetfel si mama va fi mandra de tine.
succes!
Tu crezi ca mama ta nu iti da banii aia pentru ca e rea? NU! Ea stie mai bine ce trebuie facut cu ei. LOL
Buna. Poti incerca sa iti gasesti un loc de munca, sau poti incerca sa faci bijuteri Fimo, te va ajuta foarte mult. Succes!
Sau daca esti talentata poti face povesti, poezii si le vinzi pe un site. Succes si mult noroc in ceea ce iti propui
Buna! In primul rand imi para rau pentru tatal tau si in al 2-lea nu stiu cati ani ai dar poti strange bani asa:1. faci bratari sau lanturi si sle vinzi. 2. poti spala masinnile veciniilor 3. ajut-o pe mama ta la treaba si cred c-o sa-ti dea si ceva banuti si 4.ai grija de cainii sau pisicile veciniilor tai cat sunt plecati.Cam atata am avut imi pare rau pentru greseli dar m-am grabit sa scriu byeeee!