anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sai conving pe parinti sa mergem sa mancam ceva in oras? Ms... funda happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Mi-e foame. Vreau sa mancam ceva in oras, in familie. Haidetipuppy dog eyes. N-am mai fost de multpuppy dog eyes. Ca doar sunt copilul vostru ohappy si vreau sa manacam impreuna in oras. Va roooooogpuppy dog eyes. Ce spuneti?batting eyelashes" Daca esti slabiciunea lor, merge.

5 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Spunele ca este duminica si ca vrei sa iesi in oras cu familia si poate sa si mancati cevahappyDuminica placutahappy

| casandra2222 a răspuns:

Spunele ca azi e promotie la restaurant sau ca va asteapta o ruda acolo sau spune-le ca te doare stomacul si trebuie sa beti un ceai in oras sau ca iti e pofta sa mananci ceva in orasi si daca cu toate astea nu merge atunci trantestete pe jos si plangi.eu iti urez bafta.imi dai funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai simplu, pe vreme de criza, ar fi sa le spui sa mergeti in oras sa beti un ceai cald, sa povestiti, sa va uitati la trecatori, poate va intalniti cu cineva cunoscut.
Bun, daca e o localitate unde nu exista un local de servit ceaiul, atunci propune o prajitura.
CONCLUZIE: mancati acasa, duminica la pranz, apoi iesiti la o prajitura sau la un ceai, sa ne scrii ce ati ales!?
Mie imi place ceaiul de fructe.

Răspuns utilizator avertizat
| Bia_3692 a răspuns:

puppy dog eyes Spune-le ca vrei sa iesi Intr-o zi cu ei in oras! tongue La o pizza!;-? sau stiu eu restaurant ce aveti mai aproape de casa! big grin Spune-le ca nu ati iesit d. mult impreuna si ca vrei sa petreci timp cu ei! puppy dog eyes daca nu merge asa!; x Incepe sa t. rogi intr-una si ochii de catelusi!; x la mine mereu merg! puppy dog eyes Noroc!; x