anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sau cu ce program pot sa downloadez videoclipuri sau filmulete de pe net (ex: episoadele din Robotzi)?

Răspuns Câştigător
| DaYaNa_7522 a răspuns:

Episoadele din Robotzi le gasesti pe youtube si poti sa le descarci cu youtube downloader.
Daca nu ai acest program, descarca-l de pe net.E gratis.

10 răspunsuri:
| eXtreme21 a răspuns:

Cu Real Player.winking

| Flaviius87 a răspuns:

Este un program youtube downloader cu care poti downloada orice clip de pe youtube...
Il gasesti free pe internet programul!
Succes!

| winter a răspuns:

Este valabil doar pentru firefox; descarca aplicatia download helper si instalezi in firefox.in stanga sus pe bara o sa-ti apara cand esti la un video 3 cerculete mici care se invart. apesi pe ele si til downloadeaza dar un lucru important cand downloadezi sa dai sagetica aia mica de langa cerculet.cu programul asta poti downloada orice fisier video de pe orice sit

| Motivator a răspuns:

Salut,
Instalezi programul asta: http://www.fileserve.com/file/a9q5QPR
si il crack-uiesti asa cum scrie in instructiuni!
Dupa ce l-ai instalat, de fiecare data cand o sa te uiti la un video online, o sa iti apara un buton albastru pe care scrie "Download This Video". Dai click pe el si apoi ii dai "Start Download"! Bafta! :)

| Marius0189 a răspuns:

Episoadele de pe Creativemonkeys se pot downloada direct de pe site.

| TFK a răspuns:

Cu Video DownladHelper, dai cautare Google si dai pe primul si faci ce zice. Funda?big grinbig grinbig grin

| Denis2597 a răspuns:

Pai de pe youtube le poti downloada cu youtube downloader
de pe alte site uri nu stiu.

| PoisonedArrrow a răspuns:

Incearca cu videohelper sau cu online video downloader.
sper ca ti_am fost de folos.

| BMA a răspuns:

Cu realplayer! tii apasat click (stanga sau dreapta, nu stiu sigur) pe clip si va aparea "download"

| DaYaNa_7522 a răspuns:

Episoadele se gasesc pe youtube, deci poti sa le descarci cu youtube downloader.
Daca nu-l ai deja, poti sa descarci acest program gratis de pe net.