Pai noi nu putem face nimic, tu esti singura care poate, trebuie sa iti ivingi teama singura altfel nu cred ca exista o solutie.
Normal nu ar fi trebuit sa ai gandaci in bucatarie, iar tu vrei sa te mai si imprietenesti cu ei?!
Nu este o fobie tuturor ne este frica de gandaci si paianjeni, in subcostient creierul stie ca sunt periculosi chiar daca costiinta iti spune "uite ce mic e" transmite boli.
Cat de multe sti tu de paianjeni de spui k is atat de periculosi can eu am vazut oamerni care ii studiaza si ei nu patesc nimic? :/
si am si lasat sa se plimbe pe mana mea un paianjen si nu mi-a facut numic rau *cei drept era mic*. eu intrebam daca stie cineva cum sa scap de fobie nu sa obtin raspunsuri din astea
Exista peste 40.000 de specii de paianjan identificate, din care 99% veninoase majoritatea sunt carnivore stand pe mana ta ar fi trebuit sa te gandesti cat de tentat este sa muste.
Gandacul este purtator de boli pentru om si animale: tuberculoza, conjunctivita, poliomielita, febra tifoida, holera, lepra, diareea si dizenteria, parcurge distante de la o zona de gunoi expusa in incinte domestice, locuite. Asadar, poate transmite foarte usor bacterii, virusi si alte boli.
De gandaci scapi cel mai repede cu globol cel. o perioada nu s-a mai gasit in Romania dar acum se gaseste iar.
http://www.einsecticide.ro/......aste-~1146