Pai da-i la Start=>Control Panel=>Programs(sau revome programs nu stiu cum scrie exact, ca eu am windoes 7 si la mine scrie doar programs.)si selectezi Sweetim si dai uninstall.
Te duci in start=> Yahoo messenger=> si acolo mi se pare ca e si sweetIm-ul. daca nu merge te duci in program files si cauti SweetIm
Salut!
Pentru a dezinstala acest program, mergi în start, Control Panel, Add or remove programs şi de acolo dezinstalezi programul (poţi dezinstala şi toolbar-ul, în caz că l-ai instalat; n-o să-ţi mai folosească).
Numai bine!
Pumpkin Pie
Start/control panel/add or remove programs il cauti si ii dai remove...
Funda
P. S daca mai ai nev de aju sau nu ai ineles imi dai un msg. take care
Il dezinstalezi din Control Panel de la Add or Remove.Daca nu intelegi trm un mesaj sau ceva.
Salut!
Pai uite pasi :
1) intri : Add or Remove Programs
2) si cauti sweetim si il stergi din calc.
Fundita?
Ca sa scapi de orce program urmezi pasii astea:
Start -> Control Panel -> Add or Revome Programes -> si aici stergi orce program!
Sper ca te-am ajutat!^_^
Buna :X
Pur si simplu intri in Programs and Features, din Control Panel, si il dezinstalezi
Succes !
Anunta`ma daca` ai reusit !
Funda?
Cauta folder-ul unde l-ai instalat si sterge-l d-acolo daca nu merge incearca sa golesti si cosul de gunoi sau intra la control panel si da-i delete.astept funda. te-am pupat:*
Incearca sa il dezinstalezi din control panel sau sa stergi fisierele de pe discul C. Daca e enervant ca un virus poti sa il scoti si cu un antivirus/antispyware, recomand malwarebytes pentru asta.
Il dezinstalezi din My Computer-> Add or remove programs si faci un restart la PC. Daca nu-ti apare la add or remove programs te duci in C: Program files-> sweetim si cauti optiunea uninstall off ce greu era Funda?
Am avut si eu probleme cu diferite toolbar-uri, unele chiar nu se dezinstaleaza!
Am reusit sa le scot cu YAC Antivirus, e foarte bun, iti curata toate programele adware, malware, virusi si iti face curatenie si in registri, o sa iti mearga pc-ul mult mai bine.
Poti descarca antivirusul de aici http://goo.gl/G8orkA
Intrii in "start"---"control panel"---astepti sa se incarce si dupa cauti in lista aia sweetim---dai click pe iconita si undeva in dreapta ei este un buton "remove". dai pe el si gata :*
мιcυтѕαααα întreabă:
Dumitru_Bogdan_1987 întreabă:
Yurisa întreabă: