| AlinElle89 a întrebat:

Cum scapi de grasimea de pe abdomen? happy

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Simpluhappyprin abdomene, dar te ajuta si flotarile, incepi cu putine si faci din ce in ce mai multehappyparerea mea e ca trebuie sa vrei cu adevarat se te apuci de munca daca vrei sa scapi de grasime.In primul rand sportul e cel mai important diminieata inainte de a manca faci cateva abdomene,si poti fugi cateva ture pe afara cat e racoare(te ajuta foarte mult)si seara inainte de a manca la felhappydaca stii cumva vreo bara prin zona,te poti tine cu mainile de ea si poti ridica usor picioarele,indoindu-le si ajungand cu genunchii pana la piept-cateva exercitii de genu' te ajuta foarte mult- totusi pentru a te mentine in forma trebuie sa respecti cele trei mese ale zilei(diminieata poti manca cel mai mult,la amiaza ceva lichide(supe,ciorbe,sosuri,lapte cu...)iar seara ceva foarte usor(biscuiti cu ceva de baut,clatite,in orice caz nu grasimi, deoarece se depun in timpul noptiitongue)in timpul zilei poti consuma o multime de fructe si legume crude, proaspete(dar la 20 de minute dupa sau inainte de mesele principale ale zilei)de asemenea trebuie sa fii calma marea majoritate a timpuli,vesela,tristetea poate sa dauneze organismului,incearca sa fii optimista in ceea ce faci si indeparteaza negativismul complet; masajul te ajuta foarte mult sa slabesti(un masaj relaxant pe zi nu ai idee cat te poate ajuta sa te mentii in forma), poti sa te ungi cu miere pe corp si sa intri intr-o sauna(la o temperatura destul de ridicata unde sa petreci 15, 20 de minute maxim,vei observa reactia imedeat,cam atatbig grinideea e ca daca vrei intr-adevar sa slabesti trebuie sa te tii de lucrurile astea, pentru ca foarte greu poti indeparta grasimea odata depusa, crede-ma ca si eu fac abdomene si flotari de 2 ani zilnic(mai putin in zilele de menstruatie)si se observa destul de greu rezultatele, dar sunt mandra de abdomenul meu acumtonguecrede-mabatting eyelashessper ca te-am ajutat

8 răspunsuri:
| Tsunade99 a răspuns:

Fa abdomene. (sunt niste exercitzi)

| ICanSeeAll a răspuns:

Facand mult sport. Fa abdomene si alearga.

| Alina9895 a răspuns:

Mergi la sala, faci multe abdomene si tii dieta :*:*

| Adrianf a răspuns:

Buna Angel4u, de grasimea de pe abdomen, se scapa mai greut un pic, dar poti scapa prin sport, (abdomene, alergare, saritul corzii etc.) dar in special acestea pentru ca in general primul si ultimul din cele enumerate de mine ajuta mai mult la abdomen, dar pentru un corp sanatos, miscare face bine oricui.Trebuie doar rabdare si efectele se vor vedea in timp. Multa sanatate, si sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu.

| maryo238 a răspuns:

Fa exercitii pentru abdomen, uite un link: http://www.youtube.com/watch?v=9tDZRogSbbU, iate dupa asta, o sa mearga:d

| PLoietre a răspuns:

Ia si fa abdomene

| stefanradu a răspuns:

Salut Angel4u,
Am scris un articol interesant despre cum poti sa dai jos BURTA si sa obtii un abdomen plat si definit. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/da-burta-jos-partea-1/
Spor!

| ghitescu a răspuns:

Doar cu sbdomene si bricege, din pacate. partea de jos a burtii, de sub buric este cel mai greu de dat jos.bfta a