| Rebelicious a întrebat:

Cum se dau funda :/? Primul care imi spune dar isi si merge raspunsul are o fundita! happy happy happy scuze de gategorie

Răspuns Câştigător
| Andre a răspuns:

Cand iti raspunde cineva la intrebare... in dreapta calculatorului vei observa o fundita portocalie si care p ea scris numarul 1 dai click p ea si vei astepta pana respectivul user va primi fundita...

Succeswinking

21 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

In momentul in care primesti raspunsul si duci mouse-ul pe scris iti va aparea in partea dreapta o funda gri, dai click si se face portocalie, semn ca ai alocat fundita

| GiuliaTamas a răspuns:

Daca te uiti la raspunsul meu in dreapta vezi o funda gri si sub ea scrie mica:declara raspunsul castigator mno daca dai pe fuda aia gri si apesti cu moesul ii dai cuiva o raspuns castigator

| AmandytaErhan a răspuns:

Buna antonia! uite linga raspunsul meu trebuie sa fie o funda gri pe care scrie 1 apesi pe ea si dai fundita (ea este la fiecare raspuns dar poate sa nu apara deodata poate a doua zi ori peste o ora dar nu totdeauna)fundita?

| Andre a răspuns:

Msss multt pentru fonditza!; x;*

Sper ca ti-am fost de ajutor! :*... Popik

| Cornelcmn8 a răspuns:

Dai in dreptul raspunsului pe casuta aceea raspuns castigator sau ceva in genulwinking

| JustSimple a răspuns:

Cand ai raspunsuri la intr tale muti mouse ul in dreapta si apare declara castigator... Funda?

| FloriiHoran a răspuns:

Poi.acm eu ti-am dat un rasp.si in dreptul raspunsului meu este o funda.laughingapesi pe aia (Pss:este portocaliehee hee )

| kitty_9669 a răspuns:

Bună.
În dreptul fiecărui răspuns este o fundă gri.
Răspunsul care îl vrei premiat dai clic pe fundiță gri și încă un clic pe ok.
Acea fundiță se va transforma în portocaliu.
funda?
puppy dog eyes PLZ puppy dog eyes

| andrada a răspuns:

Buna!
Sub raspuns mai in partea dreapta e o fundita si cand dai clic pe ea se face portocalie. Uneori nu iti apare asa ca iesi de pe TPU si intra iar (dar de obicei apare)
Sper sa te descurci

| Noname4love a răspuns:

Atunci cand pui o intrebare si primesti mai multe raspunsuri tu trebuie sa alegi un raspuns castigator.In dreptul tuturor raspunsurilor iti apare o funda si apesi pe ea.Raspunsul castigator adica cel pe care il consideri tu cel mai util, mai complet.Funditele le poti primi daca dai raspunsuri bune, si care le sunt de folos celor care au pus intrebarea.

| roormaf12 a răspuns:

Este o panglica portocalie in dreapta si nu uita ce ai spus.

| iYuuki a răspuns:

Intri la intrebarea pe care ai pus-o si in dreapta la fiecare raspuns apare o funda gri. Dai pe cea de la raspunsul pe care l-ai ales castigator.

| mikilica a răspuns:

In dreapta raspunsului iti apare o funda si apesi pe ea.big grin.

| mikilica a răspuns:

In dreapta raspunsului iti apare o funda si apesi pe ea.

| PaulaGGiyongchy a răspuns:

Buna^_^Pai sub fiecare raspuns scrie ALEGE ACEST RASPUNS CA RASPUNS CASTIGATOR si iti apare o funda, dupa te intreaba daca tu esti sigura ca vrei sa alegi acel raspuns ca raspuns castigator trebuie sa dai OK. funda?

| superman12494 a răspuns:

Fundita este unde este raspunsul dar din dreapta acum ca ai invatat da-mi te rog fundita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai in josul raspunsului in dreapta ai ceva de genu marcheaza raspunsul castigator de acolo poti da funda

| andrei0andrei a răspuns:

Scrie in dreapta mea funda
da-mi pls

| SongHyeRa a răspuns:

Lanaga raspuns apare o fundita si apesi pe ea:p

| kidda_8751 a răspuns:

Da acolo unde scrie declar raspuns castigator.in drepthul raspunsului meu.

| MagicGirl a răspuns:

In momentul in care pui o intrebare, si ai raspunsuri, in caseta celui care ti-a raspuns, vezi in dreapta o funda portocalie. si scrie pe ea desemneaza raspunsul castigatoare.Dai click pe ea, si asa dai o funditahappy