| Asyul95 a întrebat:

Cum se fac cartofii [(pai)] crocanti?
Sau pur si simplu cartofii fara "pai".
Funda!

Răspuns Câştigător
| stelar99 a răspuns:

Pentru a face cartofi crocanti trebuie:
1) Sa le pui mult ulei.
2) Sa ii ti putintel. ( cam pana se ingalbenesc spre maroniu, dar sa nu se arda)
3) ii lasi la rumenit si cand ii pui la rumenit sa ii intorci cu o furculita pentru a fi prajiti bine pe ambele parti happy

3 răspunsuri:
| ElenaGilb3rt a răspuns:

Lasa-i sa se rumeneasca dar trebuie sa fi mereu cu ochii pe ei ca altfel se ard. Deci stai langa ei si lasa-i sa se rumeneasca. Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| Anndreii a răspuns:

Cumperi cartofi de la magazin, ii speli, iei un cutit, ii cureti de coaja, ii tai subtire sau cum vrei tu, iei o tigaie(ceva de prajit) pui ulei pana se acopera fundul tigaii, aprinzi focul lasi uleiul sa se incinga, pui cartofii si ii lasi sa se rumeneasca si posta buna big grinD