Wow... stii ce ai de facut?
Bucura-te, daca tie iti place de ea evident.
Nu mai ai grija, oare cati din prietenii mei vor sa o f. a.
Se numeste Noroc.
Daca o placi tu si fetele nu trebuie sa te intereseze parerile baietilor, doar nu vrei sa ramai fara ea...
Daca e sa o ajuti poti doar sa ii sugerezi sa se ingrijeasca mai mult de corpul ei si sa nu ii pese de zic baietii. Trebuie sa fie ea si sa puna in valoare calitatile care graviteaza in jurul ei cand este naturala.
Vrei sa o ajuti sa o placa alti baieti? Hmmm ce intentii ai tu cu fata asta? Eu credeam ca trebuie sa iti placa TIE. Daca o gasesc fetele frumoasa e dragut, dar asta chiar nu vad cum te-ar ajuta pe tine. Inca ceva: nu ti-ai dori o prietena pe care sa o vaneze toti ca niste hiene. Si nu e vb ca ar reusi, cat ca poate ar convinge-o ca e prea buna pentru tine, ca face un "sacrificiu" sau "act de caritate" si atunci chiar n-as vrea sa fiu in pielea ta.
Pana la urma problema e a ta sau a ei? Ca daca nu ii e suficient sa o placi tu inseamna ca are o problema de abordare. Sau poate vrea sa fie mai sigura pe ea si atunci e datoria ta sa o coplesesti cu complimente (ai grija ca majoritatea laudelor sa o asigure ca sunteti un cuplu minunat, nu ca e o frumusete intangibila nici macar pentru tine ). Fetele complexate iti pot da batai serioase de cap, insa daca le ajuti sa se simta frumoase si sigure pe ele alaturi de tine e posibil sa ai noroc.
Ai putea sa o ajuti sa-si schimbe lookul si sa aiba mai multa atitudine si incredere in sine
Sa o ajuti sa ce?
Mie mi se pare super ok. Sa iti spun ceva! Fetele intotdeauna sunt invidioase unele pe altele( ca na, asa sunt fetele...)iar daca ele ti-au spus ca e draguta, inseamna ca e chiar asa! Si pun pariu ca si baietii o plac, insa ce ai vrea tu? Sa vina la tine si sa iti spuna:"Vai ce buna e gagica-ta!"? Asta inseamna ca iti poarta respect si prin asta o respecta si pe ea! Vrei sa atraga atentia altora sau ce? De ce iti pasa de ceilalti daca tu o placi? Sau vrei ca prietena ta sa fie un motiv de invidie din partea celorlalti?
Ehh.Nu a gasit baiatul potrivit
Daca voi o considerati frumoasa e evident ca este asa nu?
Ouups... cred ca am facut o maaaare gafa!
Imi rectific tot raspunsul... am crezut ca vorbesti din prizma unui baiat si ca esti ofticat ca amicii tai nu o apreciaza pe iubita ta! Imi cer scuze! In cazul tau stau altfel lucrurile! Pt simplul fapt ca nu o place un baiat sau doi asta nu inseamna ca nu o va placea niciunul. Trebuie doar sa il intalneasca pe cel potrivit, pentru orice fata exista un baiat care sa stie sa o aprecieze cu adevarat. Voi(fetele) ati putea doar sa o incurajati sa fie increzatoare in ea, eventual daca credeti ca stilul ei(vestimentar, look-ul...) nu i se potriveste sa ii dati cateva sfaturi. O vorba spusa la timpul ei intotdeauna ajuta mult mai mult decat ai putea crede. Sa fie increzatoare in ea si indrazneata!
O da, daca intrebarea e pusa din perspectiva unei prietene intrebarea are alta conotatie Aparent intrebarea e pusa de prietenul ei. Pentru fiecare exista partenerii potriviti, poate e doar mai greu pana cunoaste pe cine trebuie
VanessaM întreabă: