| Kid_4219 a întrebat:

Cum se face ca si la cea mai banala intrebare pe care o pun pe TPU, gen."Cum te cheama" mai mult de 3-4 oameni nu-mi raspund?

23 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

TPU este un site unde oferim ajutor sau,ma rog,incercam sa facem asta.
"Ce faceti","cum va cheama",nu sunt intrebari ale cuiva care ar avea nevoie de ajutor,sunt intrebari nepotrivite site-ului,le poti pune pe orice chat,dar aici, nu-si au rostul.
Cu totii suntem sub protectia anonimatului, pe mine ma cheama greece12 si nu am nevoie sa dau nici o alta data despre mine, asa cum si pe tine te cheama Kid_4219 si nu ma intereseaza nici un alt amanunt despre tine.
Cu alte cuvinte,prin intrebarea ta atentezi la date personale confidentiale, garantate prin accesul la site.
Pe urma, nu cunosti regulamentul site-ului si esti pasibil/a de raportare. Uite ce spune acest regulament (extras copy-paste):

"Atat intrebarile cat si raspunsurile pot fi raportate. Am creat aceasta functie pentru a limita postarile de pe site care sunt neconforme cu scopul lui si pentru a asigura un climat placut pentru toata lumea pe TPU.
Prin "intrebari neconforme" ne referim la:
-intrebari triviale sau nu pot avea un raspuns obiectiv (Ex: "Cum ma simt astazi?"; "Vara sau Iarna?"; "Ce faceti?" etc)
-intrebari care au continut obscen sau injurios (includem aici intrebarile prin care alti utilizatori sunt jigniti, persiflati, etc).
-intrebari care contin informatii ce aduc atingere dreptului la viata privata a utilizatorilor TPU.ro sau a tertelor persoane."

Lista continua si e lunga, daca ai curiozitatea sa citesti, gasesti aici:http://www. TPU.ro/intrebari-frecvente
Cu alte cuvinte,majoritatea stiu regulamentul TPU si nu ti-au raspuns sau nu au dorit,pur si simplu,sa-ti dezvaluie numele lor,pentru ca nimic nu-i obliga.
Nu posta din plictiseala,ti se va raspunde tot din plictiseala, posteaza intrebari la care nu-ti poti raspunde si la care ai nevoie de ajutor.
Abia atunci vom fi si noi, langa tine!

| Kid_4219 explică (pentru greece12):

Inteleg ceea ce vrei sa spui. Dar exemplul meu cu "Cum te cheama" a fost scurt, un simplu si banal exemplu. Am vrut sa spun, ca, desi se pun intrebari grele pe TPU, multa lume raspunde la anumite intreari, dar la toate intrebarile pe care le-am pus eu (te asigur ca nu au existat astfel de intrebari) dar la toate intrebarile mele nu au raspuns mai mult de 3 persoane. Si in acel moment ma enervasem cumplit. Dar concluzia este ca acea intrebare a fost un exemplu, nici de cum nu am nevoie de raspunsuri la acesta intrebatre. Initial intrebarea mea a fost de ce niciodata nu imi raspunde multa lume, dar acum ca am citit raspunsul tau imi dau seama ca ori eu sunt dusa, ori tu nu ai inteles bine intrebarea. Imi cer scuze pentru neintelegeri. happy

| Mus1k a răspuns:

Cum te cheama, este o informatie privata, la fel ca si *Cati ani ai? sau *De unde esti, tocmai se fac campanii, PIPA & SOPA, si ACTA, populatia are mai multa grija de informatiile personale ca de ochii din cap

| Deenissa a răspuns:

Poate ca unii nu sunt interesati de intrebarile tale!

| Kid_4219 explică (pentru Deenissa):

A...ce faci Denisa? Acum vad si eu ca ai cont pe TPU. Sunt in scoala cu tine tongue.

| Deenissa a răspuns (pentru Kid_4219):

Si cine esti rolling on the floor?

| Kid_4219 explică (pentru Deenissa):

Si ce-i asa e ras? Ce? Nu ai mai auzit cuvantul colegi sau te miri ca mai vorbeste si lume la fel ca tine, mai culta.tongue Glumeam! Uita-te in lista de mess. Sunt online. tongue (daca ma mai ai in lista tongue )

| Deenissa a răspuns (pentru Kid_4219):

Sincera sa fiu nu stiu cine esti. Spune-mi tu sau, da'mi un buzz?!

| C8PILUcool a răspuns:

Nu stiu :p

| harciog a răspuns:

Pai daca vezi nic-name-ul ce naibii mai il intrebi cum il

| Kid_4219 explică:

Se pare ca eu chiar am lipici la singuratate sad.

| ExXify50 a răspuns:

Pai nu trebuie sa zici asta ca acum vu vor mai vb cu tine. laughing

| Àηđяεëa a răspuns:

Eu zic sa fii fericit/a...acum ai postat o intrebare banalahee hee.si ai 20 de raspunsuri laughing

| Kid_4219 explică (pentru Àηđяεëa):

Da...dintre care, un baiat i-a raspuns altui baiat, eu am vb cu 2 fete.asa ca, mi-au raspuns in jur de 8-9 oameni, dintre care.nu stiu daca 3 au raspuns intr-adevar la intrebare. happy

| Àηđяεëa a răspuns:

Macar ai pagina plinahee hee) happy

| SfarcExotic a răspuns:

Te refuza populatia...esti trist/a acum? sau ai mai mult de 12 ani?

| Kid_4219 explică (pentru SfarcExotic):

Da. Am mai muult de 12 ani.

| SfarcExotic a răspuns (pentru Kid_4219):

sad imi pare rau ca esti trist ...esti fata?

| Kid_4219 explică (pentru SfarcExotic):

Da

| SfarcExotic a răspuns (pentru Kid_4219):

Daca simti nevoia de atentie converseaza-te cu mine. sunt un tip placut la atingere

| Stefan_Vlad_1991 a răspuns:

Pentru ca "Cum te cheama" nu este o intrebare.

| Raswannn a răspuns (pentru Stefan_Vlad_1991):

Dar ce este Stefan_Vlad_1991 "Cum te cheama"? Ti se pare ca este o exclamatie? Sau cum... Esti mai tampit ca noaptea tu.

| Stefan_Vlad_1991 a răspuns (pentru Raswannn):

Razvanel, imi pare rau daca ti-am afectat psihicul tau subdezvoltat dar "Cum te cheama?" asta este o intrebare, ceea ce am scris eu "Cum te cheama" este o simpla afirmatie. Succes in continuare si ti-as propune sa mai treci pe la scoala.