| DenisseDenny a întrebat:

Cum se foloseste zarul rapid la monopoly?

4 răspunsuri:
| AndreiMarinBRASOV a răspuns:

Cu viteza laughing

| jeffrandell300 a răspuns:

La inceput se mai da fiecarui jucator 1000 ₩.

Dupa ce se trece de START pentru prima data la fiecare tura se arunca zarurile albe dar si cel rapid.

Dacă se arunca de ex

1, 2, sau 3 adaugi suma obținută cu zarurile albe si muta.

Autobuzul

Alege sa muti folosind doar unul dintre zarurile albe sau le poti lua in considerare pe amandoua. Deci, daca dai 1 si 5, poti muta 1, 5 sau 6 spatii.

Mr. Monopoly

Foloseste zarul alb ca de obicei. Apoi, la sfarsitul turei tale, du-te la urmatorul spatiu cu propietate si cumpara - l sau scoate - l la licitatie.

Ce altceva este diferit?

Zarul rapid nu conteaza la duble.

Dacă obtii 3-de-un-fel (fiecare zar arata acelasi numar)

Au nu am scris tot răspunsul scuze îl mai scriu o data

Da fiecarui jucator inca o bancnota de ₩1000 de la inceput.

Dupa ce ai trecut de START pentru prima data, la fiecare tura, arunca zarul rapid impreuna cu cele doua zaruri albe.

Daca ai aruncat :

1, 2, sau 3

Adauga aceasta cifra la suma obtinuta cu cele doua zaruri albe si muta.

Autobuz

Alege sa muti folosind doar unul dintre zarurile albe sau le poti lua le poti lua pe amandoua in considerare. Deci, daca dai 1 si 5, poti muta 1, 5 sau 6 spatii.

Mr. Monopoly

Foloseste zarul alb ca de obicei. Apoi, la sfarsitul turei tale, du-te la urmatorul spatiu cu propietate si cumpara - l sau scoate - l la licitatie. Daca toate sunt detinute, du-te la urmatoarea propietate (nu a ta) si plateste chiria.

CE ALTCEVA ESTE DIFERIT?

ZARUL RAPID nu conteaza la duble.

Dacă obtii 3-de-un-fel (fiecare zar arata acelasi numar), poti muta jetonul pe orice spatiu de pe tabla.

Daca esti trimis la inchisoare în timpul mutarii, ignora ZARUL RAPID. Tura ta ia sfarsit.

Nu folosi ZARUL RAPID atunci cand incerci sa iesi din inchisoare.

Arunca toate cele 3 zaruri pentru a determina chiria pentru o utilitate (Autobuzul si Mr. Monopoly nu conteaza).

Funda! Please! Ce eu nu am nici una!