Te rog să te informezi înainte să spui că nu e aşa.
ADMITERE 2013- nivel licenta
Înscriere on-line
Specializarea DREPT: 4 ani – curs de zi şi I.D. (învăţământ la distanţă)
-linii de studiu: română; maghiară (parţial) şi numai la curs de zi
Criterii admitere
Conform Hotărârii nr. 9/23.10.2012 a Consiliului Facultăţii de Drept, admiterea la Facultatea de Drept se va face pe baza mediei obţinute din :
-nota obţinută la proba scrisă, de verificare a raţionamentului logic, cu o pondere de 50% din media de admitere
-media generală obţinută la examenul de bacalaureat, cu o pondere de 50% din media de admitere.
http://law.ubbcluj.ro/anivlic.php
Şi prin lege, nicio universitate nu mai are dreptul să pună criteriu de admitere mediile din anii de liceu, decât media de bac.
Probabil sora ta n-a dat anul trecut niciun test, de anul ăsta încolo se dă.
Uita-te pe site-ul facultatii la care vrei sa mergi, la Admiterea 2013, fiecare facultate are regulile ei. La unele se da admitere (examene sau teste), la altele este concurs de dosare (media de la bacalaureat) iar la altele poate fi o combinatie dintre cele doua.
Depinde la ce universitate. De exemplu la UBB se dă admitere, un test din raţionament logic, cică.
Uită-te pe site-urile facultăţilor din cadrul universităţilor vizate pentru mai multe detalii
Nu e adevarat! Eu sunt la UBB anul IV la drept si nu am dat niciun test de rationament logic. Sora mea acum e anul I la aceeasi facultate si nici ea nu a dat acel examen care se da la admiterea in INM! Confunzi
Nu exista niciun cica. Pentru admitere la UBB candidatii TREBUIE sa sustina un test de rationament logic, cu o pondere de 50%, iar media de la bacalaureat tot cu 50%
Te rog să te informezi înainte să spui că nu e aşa.
ADMITERE 2013- nivel licenta
Înscriere on-line
Specializarea DREPT: 4 ani – curs de zi şi I.D. (învăţământ la distanţă)
-linii de studiu: română; maghiară (parţial) şi numai la curs de zi
Criterii admitere
Conform Hotărârii nr. 9/23.10.2012 a Consiliului Facultăţii de Drept, admiterea la Facultatea de Drept se va face pe baza mediei obţinute din :
-nota obţinută la proba scrisă, de verificare a raţionamentului logic, cu o pondere de 50% din media de admitere
-media generală obţinută la examenul de bacalaureat, cu o pondere de 50% din media de admitere.
http://law.ubbcluj.ro/anivlic.php
Şi prin lege, nicio universitate nu mai are dreptul să pună criteriu de admitere mediile din anii de liceu, decât media de bac.
Probabil sora ta n-a dat anul trecut niciun test, de anul ăsta încolo se dă.
Depinde de Universitate. La Bucuresti dai admitere din romana si economie, la cluj la babes bolyai unde sunt eu se intra pe de dosar, media dintra media aniilor de studiu si media de la bac.
Iti spun la Iasi doar la stat, la Cuza:
50 % test la romana, 50 % media de la bac.
VreauSaCunsoc întreabă: