| cFlorin a întrebat:

Cum se joaca Prizee Jackpot? Si cat mai multe detalii va rog... aa si cum se introduc codurile? MERSI MULT DAU FUNDA la ala care zice cel mai multwinking

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este cel mai simplu. Apesi pe jouer. Poti sa primesti coduri cu un numar de jetoane cadou. Pentru astea faci schimb cu cineva. Tu ii dai lui coduri si el iti da tie. La inceput iti da numai cate unul apoi doua pe zi. Apoi iti da diferite joculete unde poti castiga jetoane dar si centi. Poti juca cel mult 100 de jetoane pe zi. Jocurile sunt:
-cu bilute colorate in toate culorile. Plasezi una undeva si apoi astepti sa fie lovita de altele si trebuie sa faci un numar de puncte.
-cu buline rosii si verzi. Primesti una si trebuie sa le ei pe cele verzi si sa te feresti de rosii.
-cu lilieci zburatori. Trebuie sa urci pe ei si sa atingi cat mai multi.
-Cu fructe. Trebuie sa grupezi cate trei (minimum).
-Cu romburi apesi pe o grupare de minim doua si pe cat posibil mai multe.
Cand ajungi la 100 de EU poti sa-i ridici. Eu am ajuns la 94 dar joc de aproape 10 luni.

| Salontanul a răspuns (pentru Salontanul):

Apropo! Codurile se introduc apasand in dreapta jos, pe seif. Poti sa introduci numai codurile de la un strain. ale tale trebuie sa le dai cuiva.

| structura a răspuns (pentru Salontanul):

Salut, si eu vreau sa ma apuc de jocul asta dar vreau sa stiu daca sunt seriosi si platesc, tie ti-a facut plata?

| Salontanul a răspuns (pentru structura):

Nu. Am ajuns pe la 97 Eu si apoi nu mi-au mai dat bani ca sa nu pot ajunge la 100 Eu. Sunt firma neserioasa.

3 răspunsuri: