PhotoInstrument il butonez de iasa fum din el j tot nu reusesc sa modifik o poza calumea:-l tt uit p unde is chestiile care mi le trebuie
Photoscape? /:)
Iti recomand Photoshop, e cel mai bun si gasesti tutoriale peste tot. Daca vrei sa il descarci, uite aici link: http://fbx.ro/u5lsv4h8zy2e9vcj
Photoshop, cu liquify tool, dar nu vad de ce ai vrea sa te faca mai slaba...De ce toata lumea doreste sa fie altceva decat e?
Eu cred ca mai bine ai incerca taaz (nu stiu sigur daca te face mai slaba dar e un minunat program de modificat poze, e accesibil on-line si usor de folosit... te poti da cu fond de ten sau sa te machezi sau multe multe altele...) Eu il folosesc de ceva timp nu trebuie sa platesti ceva ca sa modifici poze. Il poti cauta pe google sau il gasesti la adresa www.taaz.com
Se numeste alergat + regim + nu mancat dupa ora 6. te face slaba. nu te mai amagi cu un program pe calculator
Nu vreau sa ma fac eu mai slaba am vazut la televizor la emisiunea aia "Cearta in bucate "parca fata aia grasa care si-a modificat corpu adica s-a facut mai slaba.Si vreia si prietena mea sa stie cum se num programul
Catacombe întreabă: