Nu stiu cum se trimite sms dar stiu cum poti suna o persoana cu nr ascus. apesi pe tastele #31# si dupa aia scrii nr de tel a acelei persoane pe care vrei sa o contactezi.
Succes!
Se poate numai daca esti pe orange, in celelalte retele nu se poate .
*RI# hei salut ce mai faci? stii, sunt bine . am luat carnetu`, de abia astept sa facem o tura. te pup, si sper sa ne vedem curand.
Ar trebui sa ai la felefon obtiunea setari, in obtiunea setari cauti-setari apeluri, in aceasta gasesti expediere identitate proprie/o dezactivezi.
Depinde in ce retea esti. In reteua Orange stiu ca se puteau trimite mesaje cu numar ascuns prin *ri# 074xxxxxxx. Poti sa incerci si sa vezi...
*Ri#si mesajul dar nu lasi spatiu intre Ri si mesaj. un mic sfat: inainte de a. i trimite mesajul pers in cauza trimite. ti tie un mesaj de genul asta.sa vezi daca functioneaza
Stiu doar de pe orange:
*ri diez(nu'mi merge tasta. tu tastezi direct diez), lasi spatiu si incepi sa scrii
Nu mai merge nici pe orange sa trimiti mesaje pe necunoscut, inainte era *ri#... daca vrei sa apelezi pe necunoscut e #31#07...
Nu se mai poate trimite sms fara numar singura solutie e sa te inscri pe site-uri de unde se trimit sms-uri gratuite si asa nu stie cine esti(bafta)
Taceti ba va zic sigur ca se mai poate! am primit azi dimineata si in cursul zilei 4-5 sms cu necunoscut cu injuraturi tipul ma si cunostea mi-a scris numele.
Nu cred ca merge cu nr ascuns.
Dar poti trimite cu expeditor personalizat.
Incearca aici http://sms.smartzone.ro
O intrebare am si eu daca de ex. a raspunsu unu...dc trebuie sa raspundeti toti la fel aiurea sunteti
Iti spun eu de ce. vor sa primeasca punctele care se dau pentru ca raspunzi.eu am pus intrebarea aceasta in 2009. ma mir ca au raspuns oameni chiar si in 2011.
Pai am incercat odata si mi-a mers... da nu cu *RI#...ci cu *x*... dar nu stiu de ce nu mai merge.
anonim_4396 întreabă: