Sa presupunem ca te uiti la o poza, intr-un album. Singura cale sa o descarci este cu ajutorul butonului "PrintScreen" de pe tastatura. Deci te uiti la o poza. Apesi butonul acela o singura data, dar ai grija sa dai mouse-ul intr-un colt al ecranului. Dupa ce ai apasat, deschizi aplicatia Paint, ce o are orice calculator. Multi dintre voi deseneaza in Paint, teoretic ar trebui sa ai cunostinte minime despre ea. Dupa ce s-a deschis Paint, apesi combinatia de butoane Ctrl+V. In Paint va aparea poza ecranului tau in momentul in care ai apasat PrintScreen. De acolo decupezi numai poza, fara tot ce o inconjoara, o salvezi in format *jpg si gata. Ai poza. Asta este singura cale pentru Hi5. Sper ca te descurci
1. Apesi tasta Ctrl+PrtScr.(Print Screen)
2. Deschizi Paint
3. Apesi Ctrl + V in pagina din Paint
4. O sa-ti apara imaginea acolo
5. Descupezi doar poza de acolo si o salvezi.
Succes
Pai eu procedez in felul uramtor : dau la o poza orcare poza de`a mea si sus scrie "afisare linkuri pentru fotografii" si dau click
si aleg link alha din mijlok dupa ce aleg link alha din mijlok ma duc cu link`ul sil pun pe profilul meu si dupa aia va aparea poza si dau "save" si gatha dupa aia am poza in pc hay ca e simplu
Sunt mai multe variante.
Prima e acea cu Print screen, mai poti sa faci prin screen si cu photoscape :]
Sau, exista un program [Screengrab!]
http://www.screengrab.org/home/
Totusi, prima varianta este mai simpla:)
anonim_4396 întreabă:
мιcнєℓℓє întreabă: