Pai suna la Protectie Normal sa vina Pro TV la el sa vada dupa vine probabil politia si ii aplica o amenda Si termen de eliberare a gunoiului.Bine gandit ai grija la capuse
La politie si televiziune, poate daca il vede o lume intreaga isi da si el seama de mizeria in care traieste. poate ii trebuie si un psiholog, nu cred ca aduna gunoaiele de placere, poate are o problema psihologica, eu stiu...
E nebun.Adica a luat-o razna, are obiceiuri ciudate. Aduce toti cainii la el in curte, de multe ori ne e frica sa iesim pe strada. Are pisici inchise in casa...
Atunci ii trebuie un psihiatru, si o camera goala, alba, numai pentru el, daca intelegi la ce ma refer
Daaa! Clar! Tocmai..de fiecare data cand am fost ni s-a spus ca are probleme mintale.
Dai o mama de bataie rupei mainile ca sa nu mai poate sa adune gunoi, da vezi cand faci asta sa nu te vada nimeni si sa nu te recunoasca, eventual o gluga si seara sa fie, asta ar fi singura solutie
Poti sa te apropii? A atacat oameni din certuri dintre vecini.Adica un vecin a aruncat in fata curtii un sac cu gunoi pentru a-l lua cei de la URBAN. Ciudat, sacul a ajuns aproape de curtea lui si s-a dus peste omul ala sa ii ceara explicatii.E nebun, a fost si prin puscarie.