Pai intri la profilul tau ( sus in dreapta si dai click pe numele tau )-> iti apare sub poza ta, mai jos "Prieteni" si dai la "afiseaza-i pe toti"->dai click pe prietenul pe care doresti sa il stergi ->si gasesti sub chenarul( ca sa zic asa) "Prieteni", Scoate din lista de prieteni -> dai click acolo si gata l-ai sters
Sper ca te-am ajutat! funda?
Pai intri la profilul tau ( sus in dreapta si dai click pe numele tau )-> iti apare sub poza ta, mai jos "Prieteni" si dai la "afiseaza-i pe toti"->dai click pe prietenul pe care doresti sa il stergi ->si gasestisub chenarul( ca sa zic asa) "Prieteni" , Scoate din lista de prieteni -> dai click acolo si gata l-ai sters
Sper ca te-am ajutat ! funda?
Deci intri pe pagina lui, si jos in stanga intr-un chenar scrie unfrienddai clic dupa care dai remove
Bun...cum ii dau ignore atunci... fara misto dar n-am cont d f mult timp acolo si nu stiu
Gasesti aici.;)
http://www.sfatuiala.ro/2027-cum-sa-dai-ignor-pe-facebook.html
Am si eu o intrebare cum stergi un prieten de pe facebook ok am vazut raspunsurile de mai jos da asta merge la un prieten care are profilu facebook fara coperta dar la un prieten ce are profil cu coperta nude gassc eu ignoru ca apare cam diferit
AxyAxii întreabă: