Sal.
Pai,nu ai cum sa afli,deoarece,tu daca imi respingi mie cererea de exemplu, eu nu pot sa aflu.Iar daca persoana respectiva ti-a respins`o nu ai cum sa afli pentru ca zice " Friend request send " si nu`ti dai seama!
Sau, poate nu ti-a acceptat`o si urmeaza sa ti`o accepte! EU ASA STIAM!
Bafta
Foarte simplu.
Daca nu-ti apare anuntul cu " x te-a acceptat ca prieten" inseamna ca cererea nu ti-a fost acceptata.
In momentul in care iti accepta cerea de prietenie iti apare o notificare. Daca intri pe fb`ul lui si nu iti apare ca sunteti prieteni, inseamna ca nu ti-a acceptat cererea.
Il cauti la prieteni,daca il gasesti inseamna ca te-a acceptat la prieteni, daca nu, inseamna ca nu
Primesti notificare, daca nu ti-a acceptat cand intri pe profilul respectivului prieren iti apare in pending.
Pai iti da ignore iar daca-ti da decline sau ce-o fi acolo iti apare sa-l adaugi din nou!
Il cauti in lista de prieteni...Dar, in general, ar trebui sa primesti mail ca ti-a acceptat cererea.
Primesti notificare prin e-mail, sau daca nu, poti sa intri inca odata pe profilul persoanei respective
Salut TPU fosta prietena sia sters fb si inca sunt in relatie pe fb cu ea am sters si tot imi apare ca sunt intr-o relatie ea nu mia mai aceptat cererea si asa imi apare mereu si nu pot pune intr-o relatie nici cu altcineva cum fac sa o anulez
andra_5280 întreabă: