| TheAvenger a întrebat:

Cum știți cu toții, presupun, cele patru părți epice ale,, Pirates Of The Caribbean,,. cum eu sunt un fan înrăit al acestor filme, tind să vă întreb care a fost partea voastră favorită(The Curse Of The Black Pearl, Dead Man`s Chest, At World`s End sau On Stranger Tides), care a fost secvența voastră favorită și de ce v-a plăcut, care a fost actorul care vi s-a părut că a jucat cel mai bine și de ce și dacă într-adevăr v-a plăcut filmul.

22 răspunsuri:
| Dan1989P a răspuns:

Buna! Iarta-ma sa te contrazic dar trilogie inseamna trei filme iar Pirates Of The Caribbean contine 4, dar nu conteaza.Pai filmul meu preferat din serie a fost The Curse Of The Black Pearl. Mie mi-a placut tot filmul si nu am avut nici o secventa favorita!

| RăspundLiniștit a răspuns:

Inteleg ca tinzi sa ne intrebi. Pune intrebarea cand te hotarasti si iti raspund.

| TheAvenger explică (pentru RăspundLiniștit):

Poți să îmi răspunzi acum, fata mealaughing

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru TheAvenger):

rolling on the floorFata? Esti pe invers? Tu vrei sa te uiti ca-ti place Johnny Depp, recunoaste...

Nu omule. dacă pot să-ți zic și om..sunt o fată normală. și da, Johnny Depp este printre cei mai buni actori, alături de Nicholas Cage, Orlando Bloom, Brad Pitt, etc etc.

Da` ce are J Depp, fata? Crezi ca are raie? Recunoaste ca esti moarta dupa el.

Nu, nu recunosc. După Jack Sparrow da, da după Johnny Depp nulaughing

Pai Depp e Sparrow si Sparrow e Depp, deci ai recunoscut.

Exact...io mă refeream la personaju din film mă, ce-oi fi tu, fată sau băiat...

Cum nu stii cine sunt eu? Eu sunt ala la care cand erai mica ii ziceai Baubau.

Aha. țeapă..io sunt satana.tongue

Pai de ce nu ai zis asa de la inceput? Auzi ma, tocmai satana, menajera mea.Asta da intamplare.
P. S Vezi ca am pus chilotii pentru spalat in cosul cu rufe.

și tu cine ești, omule, dacă pot să-ți zic și om?

Nu, nu poti sa-mi spui om. Poti sa-mi spui Master.

Vaaai. și ia luminează-mi și pe mine..cine te crezi tu mai exact?laughing. te-am lovit din greșeală cu scândura când eram pe stradă și ai căzut în canal și te-ai lovit cu capul de ceva?

Serios acuma..hai că m-ai făcut curioasă..cine te crezi tu, mă?laughing

Ti-am zis cine sunt.Hai ca m-ai plictisit.

Aa. ești baubau. și ce vrei să-ți fac dacă te-ai plictisit? să mă apuc cu mâinile ce c u r și să săr în sus?laughing

| didi2802 a răspuns:

Mie cam toate mi-au placut, dar cel mai mult "On Stranger Tides", ultimul...probabil sirenele si Penelope Cruz au fost de vina thinking

| warriorboy4 a răspuns:

Trilogia inseamna doar 3... Toate partile mi-au placut. Nu are rost sa te uiti la 2 sau trei parti daca nu ai vazut toate filmele

| Alecsa34 a răspuns:

Cel mai mult mi-a placut POTC On Stranger Tides, secventa mea favorita a fost cand Jack si Angelica au dansat tango pe nava lui Blackbeard.
Totii actorii au jucat bine, dar cel mai mult imi place de Johnny Depp care e extraordinar in toate filmele lui. love struck
Toate partile filmului sunt superbe si imi plac mult. Abia astept Pirates Of The Caribbean 5winking