Relaxanta si lipsita de evenimente, asa cum mi-am dorit sa fie. Am fost plecat o perioada la tara, iar in restul timpului am stat acasa si intentionez sa fac asta pana la finalul verii. Citesc, scriu, ma uit la filme, ascult muzica, citesc despre diferite domenii care ma pasioneaza, ma plimb, desenez, pictez etc.
Vacanta e super dar nenorocitii de profesori ne dau prea multe teme de exemplu am primit 200 ex la mate si 40 de lecturi la romana...De obicei ma joc afara si savurez vara si vremea frumoasa si de obicei vin in Italia
Am fost la mare si acum sunt bolnava in ultimul hal.Racesc o singura data pe vara, in fiecare an.Ma pregătesc pentru examene, teste si alte rahaturi.Nu-mi prea ocup timpul cu scoală, însă e bine sa mai citesti ceva din cand in cand mai ales daca se anunta un an "primejdios".Mhm, mai ascult muzica sau îmi ocup timpul citind despre horoscopul pe 2015 ) Suna ciudat, însă au citit astia in stele ca o sa fie un an strălucit si trebuie sa-mi hrănesc visurile
Vacanța. nu pare că au trecut 3 luni. Tot ce am făcut a fost să citesc(la greu), să mă plimb, desenez, pictez, vizite la bunici, să ascult muzică, și evident anime`urile. Astea nu lipsesc nicăieri. Plus, am fost răcită majoritatea vacanței (și în prezent sunt), ceea ce e stupid pentru că nu răcesc niciodată iarna, ci vara. Tu cum ți-ai petrecut-o?