Pe 11 iulie am avut nunta fiului meu, a fost la un restaurant, a fost destul de stresant chiar daca s-au ocupat ei de toate detaliile.Fiul si nora mea au fost foarte agitati in saptamana dinaintea nuntii dar totul s-a terminat cu bine.
In preajma nuntii, viitorii miri sunt foarte stresati si agitati. Asta pentru ca isi doresc ca totul sa iasa perfect.
Ar fi bine ca sa-si intocmesca o lista cu toate cele necesare pentru eveniment, ca sa nu piarda din vedere un lucru major. Stiu o mireasa care si-a amintit ca trebuie sa se programeze la coafor, ca sa-si vopseasca parul, inainte de doua zile de nunta.
Cei dragi lor ar trebui sa le ofere o saptamana de liniste inainte de marele eveniment, pentru ca ei sa nu fie obositi.
Ce pot sa va spun? Mi-am organizat singur nunta (sunt un proaspat mire, dar vreau sa impartasesc din experienta mea) in sub o luna de zile...asta pentru ca am avut o cumpana urata si nu stiam daca e cel mai indicat moment sa facem acest pas. Dar ne-am decis sa o facem. Cum am procedat? Am facut o lista cu potentialii invitatati si un To Do list, completat cu valoarea cheltuielilor. Pe masura ce apareau modificari, modificam si eu listele. Atat timp cat faci lucrurile ordonat, si cand ai un pic de timp liber si de liniste te mai gandesti ce ai de facut, e simplu...doar urmaresti lista si totul va fi OK. Mai trebuie doar sa prevezi din timp care anume actiuni nu suporta amanare si trebuie facute cu mult timp inainte. Mentionez ca restaurantul il aveam rezervat cu 5 luni inainte, aproximativ. Restul, sunt banalitati: rochii, rezervare biserica, cununie civila, costume, pantofi, invitatii, filmare, foto, marturii, pregatiri, organizari, confirmari, samd. Cel mai important lucru insa e sa ai aproape oameni care sa te sutina in caz de nevoie.
E drept ca, asa cum spunea cineva, nunta e un moment de agitatie pentru miri, dar, cel putin pentru mine, lasand la o parte faptul ca am fost un pic stresat, a fost cea mai fericita zi din viata mea.
Buna! cred ca pentru a merge la o nunta ai nevoie de o tinuta sic dar depinde de varsta ta! desigur ai nevoie de accesorii care sa se asorteze, desigur coafiura trebuie sa nu fie prea extrzvaganta! Succes!