Sa vedem daca pot : ambitios, narcisist, superamuzant, matur dar in acelasi timp foarte copilaros, deschis(spun lucrurilor pe nume), dezordonat, artist(asta a sunat cam PFFFFF, nu conteaza) fericit(sa cunosc fete ca tine) destept(in limita bunului simt) simplastic... cred eu acum primesc funda? sau macar o intalnire? glumesc
Prietenoasa
timida
retrasa
cuminte
matura
materealista
superficiala
optimista
sensibila
amuzanta
Intelegatoare
miloasa
iubitoare
amuzanta
energica
foarte optimista
incapatanata
curioasa
isteata
si
inventiva!
Sexos, bengos, bogat, posesor de casa, vila si masina, ochi albastri, inalt, blond, dragut, finut, plinut, prostut.
-Sensibila
-Desteapta
-Amuzanta
-Incapatanata
-Rusinoasa
-Cumintica
-Nebuna
-Draguta
-Prietenoasa
-Geloasa.
1.amuzanta
2.malefica si foarte rea
3.confidenta
4. o prietena buna
5.intelegatoare
6.frumusica
7.foarte sadica
8.mofturoasa
9. obraznica
10.si cum zic toti: cea mai de treaba colegutza
daca va place de mine lasa-mi un mesaj :p
Cacanar, timid, fraier, misogin, insetat de dreptate, multe durere, multa fericire, destept, credincios, puternic (spiritual), cacasacar
Sincera, orgolioasa, inteligenta, darnica, posesiva, optimista, intelegatoare, iubareata, prietenoasa, naiva.
Narcisista, egoista, fitoasa, sociabila, intelegatoare, credincioasa, optimista, amuzanta, sensibila, visatoare.
Asta`s eu .
Buna!
Prietenoasa, amuzanta, copilaroasa dar in acelasi timp matura, timida, pudica, talentata(in arta, mai ales in muzica), sfatoasa, singuratica si DA CRITICARA
Sa va zic si cum sunt eu.
Deci:
Curioasă, încăpățânată, visătoare, un pic egoistă, speciala, draguța, zâmbitoare, timida, organizata și punctuala.
Egoista, antisociala, solitara, politicoasa, ironica, invidioasa, desteapta, tacuta, introvertita, lasa.
Pai
1.Glumeata
2.Inervanta
3.Suparacioasa(uneroi
4.Miloasa (foarte)
5.Sensibila
6. Darnica
7.Increzatoare
8.Foarte curioasa
9.Romantica
10.Egoista(uneori)
Pai cam asa:
Buna sunt Maria si sunt o persoana buna si draguta.
Sau asa:
Buna, frumoasa, desteapta, glumeata, nebunatica, hazlie, cuminte, emotiva(cu multe emotii), aiurita, de incredere.
La tine cum ar fi Eliana?
Buna, frumoasa, hazlie, desteapta, visatoare, aiurita, nebunatica, draguta, curioasa, amuzanta. La tine cum ar fi Eliana?
Egoista nesuferita nebuna ajutatoate credincioasa amuzanta libera
sincera naiva desteapta
Cam asa ma-descrie eu pe mine dar tu:*?
Diabolica (nu rade, este exact adevarul, sunt cam rea si imi fac planuri cam rele )
Amuzanta
Imprastiata (Vrei o excursie in camera mea? E gratis )
Nebuna ( Fac multe chestii ciudate)
Sensibila
si nu mai stiu, mi lene sa numar
Sincera, cuminte, dificila, simpatica, credula, orgolioasa, simpla, misterioasa, isteata, geloasa!
Asta-i greu, eu ma schimb non stop... dar exista lucruri care sunt neschimbate: draguta, sociabila, onesta, tupeista (spun verde in fata ce cred, daca cineva se supara, problema lui:d), schimbat-oare, simpla, speciala (urasc lucrurile ordinare!), matura, prea ambitzioasa (nu ma las pana nu imi ating un scop!) shiciudata in opinia celorlaltzi...asta-s eu si cui nu-i convine nu sta langa mine!
Simpatic, glumet, sarcastic, narcisist, arogant, inteligent, ciudat, nebun, extremist, naiv
Pai: simpla, timida, draguta, enervanta(uneori), de treaba, sentimentala, copilaroasa(uneori ), ametita(cu capu in nori), inteligenta(asa, cat de cat), sensibila(intr-o oarecare masura).
Narcisista
draguta
incapatanata
posesiva
intelegatoare
glumareata
sociabila
simpatica
prietenoasa
cam atat
Buna
Optimista
Irascibila cand vreau si nu
Plangacioasa
Prostuta
Neincrezatoare
Visatoare
Prietenoasa
Sperioasa
Inteligenta
Salut... Eu sunt cam asa : crazy, amuzanta, prietenoasa, egoista uneori, tupeista, ironica; cand e cazul, descurcareata, sociabila, rebela, si... simpatica pooop
Amuzanta
Prietenoasa
Sentimentala
Talentata
Rebela
Inteligenta
Rea cand vreau
Buna la suflet
Curioasa
Optimista, amuzanta, sensibila, firava, prietenoasa, sentimentala, pun la suflet, rea cand vreau, buna la suflet si curioasa
cred ca am pus 11
Orgolioasa, amuzanta , spontana, sensibila, curioasa, intelegatoare, sufletista, optimista, ironica, si rabdatoare... Cam atat
1. Sufletista
2. Amuzanta
2. Intelegatoare
3. Sincera
4. De incredere
5. Simpatica
6. Timida [cand cunosc o persoana noua]
7. Vorbareata [ cand deja cunosc persoana]
8. Rea [cand trebuie]
9. Seaca
10. Prietenoasa/Neprietenoasa
Sa vedem...pe primul loc :Romantica.
Apoi: zapacita,
uneori visatoare,
realista,
hotarata,
naiva,
incapatanata,
ironica,
curioasa si sociabila.
Partea ciudata e ca unele se cam "bat cap in cap" sa zic asa dar asta sunt eu.:-P
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă: