| amo a întrebat:

Cum v-ati petrecut sarbatorile de iarna(anul trecut)?

fundita pentru cel care are memorie mai buna...

Răspuns Câştigător
| Meryem027 a răspuns:

Imi amintesc ca anul trecut a venit sora mamei din Spania, impreuna cu familia ei si au stat la mine.Au fost niste zile deosebite, pentru ca am fost impreuna si chiar am simtit spritul sarbatorilor. In prima zi, stiu ca am stat acasa, cica asa e datina si le-am petrecut intre noi.happy Bunica, mama si matusa mea au pregatit o masa delicioasa special pentru noi si am stat impreuna, am ras, ne-am distrat am povestit ...ca in orice familie! In a doua zi stiu ca am fost la rude, la bunicii mei si tot asa. Ca in fiecare an, desi eu sunt destul de mare, bunicul meu inca imi mai face cadoul de Craciun si-mi spune : " A venit mos craciun! ". E frumos, ma bucura lucrul asta. In a 3-a zi am fost la restaurant, tatal meu e muzicant si a cantat. happy Am fost alaturi de el si bineinteles, ne-am distrat. De revelion, l-am facut acolo unde a cantat tata. Am dansat toata noaptea, nu stiu daca am stat vreo clipa pe scaun, nici mancare nu mi-a trebuit. laughing M-am simtit foarte implinita, cand imi vedeam intreaga familie unita si cu zambetul pe fata. happy Au fost speciale si fiecare sarbatoare pentru mine, e speciala! Mai ales daca sunt alaturi de cei dragi. Pupici!:*

2 răspunsuri:
| dragos12 a răspuns:

Pai cu prietenii in fikre zi al Craciunului...Si revelionul lafel.neam distrar. o fost mistowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jointuri dupa jointuri dupa alte jointuri big grinbig grinbig grinbig grin i remember that