A fost cea mai distractiva vacanta si plinaaaaa. Am facut scoala de soferi, am luat permisu` de ziua mea (fix cand am facut 18 ani). Am mers la mare, cu prietenu` meu, o prietena si prietenul ei 5 zile, cam putin da` ne-a ajuns, ca apoi am fost la munte (aici am fost moca ), si cat n-am fost plecata, am fost in fiecare week`end la strand la Neptun-Arad. Alte planuri asa cu plecari nu mai am, doar strand si atat... mi s-au terminat finantele. Aaa am incasat si 2 amenzi in vacanta asta, mi s-a spart si parbrizu`mi-am rupt si oglinda, la masina nou-nouta, am luat si o palma dupa cap de la tata asta e, am indurat. Faina vacanta...
Tu? Cum ai petrecut? Ce planuri mai ai? Nu trisa, spune-ne si tu.
Sa fi iubita`!:*:*:*
Pana acum am stat acasa si din cand in cand am mers la tara . Maine plec la tara si stau 4 zile, dupa plec 2-3 zile la munte si apoi in delta vreo 4-5 zile.
Plictiseala la maxim! sper sa merg cu ai mei la bucuresti sau sa inceapa mai repede scoala ca morrrrrr
Eu vacanta asta nu am facut mai nimic Am stat acasa, cu familia, am mai iesit cu prietenii, la plaja.Nimic foarte special.Si planuiesc sa merg la Botosani.
Multumesc de urare si iti urez si tie la fel.:*Si ai grija ce faci cu masina
V-aş fii dat la toţi fundiţă, dar din păcate pot da una singură, iar vacanţa Julyssei mi s-a părut cea mai activă şi interesantă. Dar toţi aţi avut vacanţe interesante si relaxante!>
Am stat acasa, am fost la bunici, am fost in tabara la mare ( a fost superb, cea mai tare vacanta ), iar acum o sa plec cu parintii, dar inca nu stim unde.
Eu mi-am petrecut-o foarte frumos, mai puţin organizată pentru că toate lucrurile interesante care le făceam se iveau dintr-o dată. Am mers la munte, în tabără de lucru, în weekend-uri (în alte oraşe, la munte), mi-am vizitat prietenii, bunicii, verişorul. De acum plec Duminică la mare, cu un grup de prieteni, şi când mă întorc, îmi finalizez temele. :-s
La inceputul vacantei m-am plictisit
apoi am fost intr-un schimb de experiente in bulgaria 10 zile si apoi apoi am fost pe le niste nunti am fost la sibiu apoi dupa o saptamana am mers de ziua mea la voineasa cu colegi si prieteni acum astept sa vad ce se mai iveste sper ca pa le inceputul lui septembrie sa merg la mare
FunditA?