Paul... Paul dupa cate stiu inseamna mic. si mi se potriveste. si'n familie si la scoala sunt cel mai mic. la varsta ma refer
Buna.Intrebarea ta chiar m-a facut curioasa si am cautat cate ceva.
Eu ma numesc Ingrid....INGRID [norvegiana] Ingrid inseamna "frumoasa"(Ing era numele unei zeitati nordice)
Ma cheama Claudia si semnificatia cred ca e asta:-de la o expresie latina ("lame") care inseamna "schiop"!
Salut sanda! Numele meu e Vlad.
vlad:
Veche prescurtare a numelor slave începănd cu elementul volod care semnifică „regulă". vlad Dracula, prinţul din secolul 15 al Ţării Româneşti, a fost inspiraţia care a dus la crearea personajului de film al vampirului Contele Dracula.
Mda. uite pe site-ul acesta :)
http://www.razboiulnevazut.com/semnificatia-numelui-de-botez.html
@Dorutza. DOROTHEA [latina] Dorotheos = darul lui Dumnezeul doron = dar + theos = Dumnezeu
OKSANA ( f )
Scriere originala: Оксана (ucraineana, rusa) Pronuntie: ahk-SAH-nah (rusa) Forma ucraineana pentru XENIA. frumos nume
@ionutzsa: site-ul pe care l-ai dat tu e prost, cum sa zica la numele de Mariana: combinatie intre Ana si Maria?
Ma cheama Mariana: de la Miryam, nume ebraic insemnand "copil dorit". Altii interpreteaza prenumele ca insemnand "rebel" sau "multa amaraciune".
Pe mine ma cheama si Ionela si Maria deci:Ionela=binecuvantarea Domnului; Maria=copil dorit. Mie imi place cum suna amandoua, in plus si tu ai un nume frumos!
CRISTINA [latina] crestin
MIHAELA [ebraica] Miyka'el = Cine este ca dumnezeu?
astatea sunt numele mele :p
Pai pe mine ma cheama elena -Nume de fata folosit in italiana, spaniola, ceha, bulgara rusa (lena) si romana. Corespunde numelui englezesc Helen, un nume grec ce inseamna "raza de soare" culmea e ca vin din md
Hello
Ma cheama Cosmin si este un derivat al numelui "Cozma"(in turca "koz" inseamna frumos), Cosmin mai vine si din greaca unde inseamna "ordine", "decenta".
Ionut (Ioan)...vine din ebraica (yochanan) si inseamna 'Dumnezeu este milos'...
Stefana... Originea numelui Stefana
greaca
Semnificatia numelui Stefana
vezi Stefan (cel incoronat (nume afectiv de origine greaca, inseamna coroana, corespunzator substantivului stephanos))
Pe mine ma cheama Lavinia Maria. Lavinia=origine latina si semnifica "femeie din Roma", iar Maria=vine de la Miryam, nume ebraic si insemna "Dorinta de a avea un copil".
Eu ma numesc Paula si sursa numelui este din limba latină şi provine din familia de nume romane Paulus, care înseamnă „mic" sau „umil".
succes
Salut.Ma numes Daniel ( Dumnezeu e Judecatorul meu) Florin (Floare, Infloritor) ...si Zamfir(habar n`am, cred ca ceva smecher ). app, buna intrebarea.
Ma numesc octavian si nu stiu ce inseamna numele meu de unde ai aflat ce inseamna al tau... daca vrei sa-mi spui trimite-mi site prin mesj
FunKyPunKyGirl întreabă: