| WestSid3 a întrebat:

Cum va numiti si ce semnifica numele vostru? >: [ P. S. al meu e Sanda = aparatorul, a apara ] happy

50 răspunsuri:
| johny_9421 a răspuns:

Ionut (Ioan)...vine din ebraica (yochanan) si inseamna 'Dumnezeu este milos'...big grin

| Ionutzsa a răspuns:

IOANA [ebraica] Yochanan = Dumnezeu este milos

| Ionutzsa a răspuns:

ROXANA [persana] zori de zi love struck

| Marii a răspuns:

@ionutzsa: site-ul pe care l-ai dat tu e prost, cum sa zica la numele de Mariana: combinatie intre Ana si Maria?
Ma cheama Mariana: de la Miryam, nume ebraic insemnand "copil dorit". Altii interpreteaza prenumele ca insemnand "rebel" sau "multa amaraciune". happy

| madycoco a răspuns:

MADALINA Varianta a nume; lui Magdalena

| lencikk a răspuns:

Pai pe mine ma cheama elena -Nume de fata folosit in italiana, spaniola, ceha, bulgara rusa (lena) si romana. Corespunde numelui englezesc Helen, un nume grec ce inseamna "raza de soare"laughing culmea e ca vin din mdlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elena... Daca-mi poate spune cineva si ce reprezintahee hee

| Andromedda a răspuns:

Patricia- nobil, aristocrat
big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma cheama OKSANA... dar nu stiu semnificatia numeluibig grin poate ma ajutati happy

| WestSid3 explică:

OKSANA ( f )
Scriere originala: Оксана (ucraineana, rusa) Pronuntie: ahk-SAH-nah (rusa) Forma ucraineana pentru XENIA. happy frumos nume smug

| pissygrl a răspuns:

ADINA [ebraica] delicat, subtire.
Ma simt mandra:devil)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce semnifica daliana

| GirlSakura a răspuns:

Buna sunt Emma si as vea sa ma ajutati si pe mine sunt noua in site

| WestSid3 explică:

Daliana = este de origine araba si inseamna bland big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma cheama ioana adica binecuvantarea Domnului id meu : IoanaTheBest99

| jump a răspuns:

Salut.Ma numes Daniel ( Dumnezeu e Judecatorul meu) Florin (Floare, Infloritor) ...si Zamfir(habar n`am, cred ca ceva smecherlaughing ). app, buna intrebarea.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma numesc Consuela ...acest nume provine din Spania, forma originala "Consuelo" ...si are semnificatia de consolare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al meu e Marina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vlad