| Florentina63751 a întrebat:

Cum va petreceti timpul la strand? mai mult la plaja,mai mult in apa, sau?happy funda!

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mai mult in apa

| HermioneLove a răspuns:

Apaaaaa ador sa inot cu toate ca este cam mizerabila apa din strand ador inotul este sportul meu preferat! love struck
Pe plaja nu-mi place deloc desi sunt obligata sa stau caci ma forteaza parintii sa stau! Iar eu tot din 5 in 5 minute intreb:
Acum pot sa intru in apaaaaa? laughing

| xRainyDay a răspuns:

În apă. Tu? happy

| Florentina63751 explică (pentru xRainyDay):

La plaja

| xRainyDay a răspuns (pentru Florentina63751):

Mie nu-mi prea place la plajă, am pielea sensibilă şi albă ca laptele, şi dacă soarele mă arde puţin şi cineva îmi mai dă şi o plamă peste spate, simt ca mă topesc de durere.
De aceea îmi place mai mult în apă...adică, îmi place mult să înot.

| Florentina63751 explică (pentru xRainyDay):

Eu nu stiu sa inothappy. Ma duc la strand ca nu am posibilitatea sa ajung anul acesta la marehappy

| xRainyDay a răspuns (pentru Florentina63751):

Mie îmi place mai mult la Băile Felix căci au diferite locuri pentru distracţie, şi pot înota când vreau. happy

| agirll a răspuns:

Mai mult in apa!happy funda?big grin

| DarkTerror a răspuns:

Mai mult in apa dar si la plajabig grin Poti incerca sa joci "oglinda" trebuie sa imiti sarita unui alt participant big grin apoi vine randul tau si trebuie toti sa faca la fel ca tine( sau cel putin ep aproape). Oricum de aceea mergi la strand/bazin, pentru apa. Plaja poti face si pe bloclaughing

Întrebări similare