Eu ies cu prietenii sau cu familia! Eo sarbatoare prea frumoasa ca sa te plictisesti? Cauta ceva sa iesi din starea aceasta! Cauta filme frumoase de Craciun si simte spiritul sarbatorilor!
Merg cu prieteni pe la cimitir sa facem poze
Asta ptk imi place mie mult...
Cumparam cola si...incepem sa tipam ca distusi pe drum. Asta fac eu [aproape in fiecare zi]
Poti sa chemi niste pr si sa faceti o plimbare pe un drum lung . [pe jos] si sa vb si sa mancati cipsuri
Sa sti ca e amuzant
Ma uit la un film Chinta royala, la serialul Friend si imi petrec sarbatorile cu familia si prieteni.
Si eu ma plictisesc. Gema dar iti sugerez sa iesi afara si sa te joci ceva sau sa alergi pana iti cad picioarele. Ma foarte foarte plictisesc!
Buna!
Poti face o GRAMADA de chestii. Poti merge cu prietenii intr-un club diseara sa beti ceva si sa va distrati. sau poti merge intr-un skate parca. sau pur si simplu sa iesiti si sa faceti caterink la un suc la o bere
Fa ce iti place tie cel mai mult cand te plictisesti. Uite ce fac eu cand n-am ce face:
-Vad ce mai este pe www.clopotel.ro (fac teste; ma joc; fac felicitari etc.)
-Ma joc jocuri ( joc de pe net chiar si cele mai stupide:)) )
-Vad ce mai este pe hi5/facebook/twitter
-Ma joc prin casa
-Ies cu prietenele
Si cam asta fac cand ma plictisesc, mereu poti face ceva.Eu mi-am gasit sa fac ceva ce-mi place mult.Gaseste-ti si tu niste lucruri care-ti plac sa le faci si n-o sa mai fi plictisit.
Sarbatori fericite!