Sa ascult muzica care-mi place...sa vb pe mess cu prietene prieteni...sa rezolv ce de obicei las pe timpul meu liber...cum ar fi scurtarea lungimii unui pantalon sau fusta...sa fac o mancare ce nu am mai facut...sa vizionez ceva interesant pe discovery... dar cel mai mult mi-ar placea sa calatoresc sa vad locuri frumoase... dar din lipsa de buget fac doar calatorii imaginare pe internet...
Alaturi de sotia mea, sa citesc noutatile it, sa ascult Queen, sa ma plimb cu sotia prin oras, etc.
Pai imi place sa ma plimb cu copilul meu cu bicicleta, sa ma joc cu el, sa facem teme impreuna, sa citesc ceva de calitate, sa merg la spectacole, la targuri, la muzee, shopping, sa ma uit la puiutii mei (de gaina)cum cresc, sa caut locuri noi (prin Romania pe unde sa mai merg impreuna cu familia ) si sa profit cat mai mult cat mai este copilul la gradinita ca de la anul vreau sa-l bag la scoala si nu o sa mai pot sa fac nimic.
Da...adevarat...ce-i ala?
acum cu sc asta... abia am timp sa respir
pff...najpa rauu
iar in timpul liber (daca am)...ma relaxez:d
Da...adevarat...ce-i ala?
acum cu sc asta...abia am timp sa respir
pff....najpa rauu
iar in timpul liber (daca am)...ma relaxez:d
Citesc, navighez pe net, mai aflu una, alta, ma relaxez. Dar mai nou (ti-o spun tie si nu mai spui numanui ) imi place sa umblu in chiloti prin casa... sau nud total . Ma face sa ma simt liber
Sa alerg si sa citesc-cel mai mult.In general tot ceea ce inseamna a nu vegeta. Dar imi place deopotriva sa merg la cinema, sa fac o mancare buna, sa ies cu prietenii, sa ma relaxez...etc Tu cum iti petreci timpul liber?
Ma intalnesc cu iubitul meu
lenevesc:dfoarte mult timp
lenevesc si ma uit la un film sau lenevesc si mananc ceva bun bun
anonim_4396 întreabă: