| ruxyrusu a întrebat:

Cum va simtiti acum, cand scoala se termina? Ce veti face in vacanta de vara? Ce medie ati luat? Care a fost cea mai frumoasa intamplare traita cu colegii vostri? Ce ati primit la sfarsit de an scolar?
Cel/cea care raspunde cel mai frumos si imi misca inima.primeste fundita

Răspuns Câştigător
| Shiver a răspuns:

Scoala s-a terminat, intr-un fel este o bucurie ca vom trai o vara de minune zic eu cu prietenii, e si trist caci un an a mai trecut am mai imbatranit si la anul' e mai greu. Medii destul de mari pentru ca eu sunt de abia pe clasa 8, dar am 9, 90. Cea mai frumoasa si amuzanta faza a fost ca din clasa 5 pana acum in fiecare an am daramat usa in spatele unei colege.De primit inca nimic sunt bucuroasa caci am reusit sa o cuplez pe colega mea cu un baiat big grin nu e un raspuns demn de o fundita dar...m-am simtit bine ca ti-am raspuns big grin

5 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Acum cand se termina scoala, ma simt si bine si rau.Ma simt bine pentru ca nu o sa trebuiasca sa ma trezesc devreme si asa mai departe.Si ma simt rau deoarece nu o sa mai imi vad colegii cu care sa fiu sincera, ma intelegeam de minune.In vacanta de vara o sa merg la mare, la Sinaia si.vad eu unde ma mai duc.Am luat anul acesta zece si cativa 9 pe acolo... Cea mai frumoasa intamplare a mea petrecuta cu colegii a fost atunci cand intr-o zi toti am vrut sa fim mai intelegatori si mai cu bun simt.Ne-am jucat diferite jocuri distractive, am vorbit si ne-am dat sfaturi anul altuia.Acea zi a fost o zi roz.(ca sa ziz asa) Anul trecut am primit o diploma si cateva carti si anul acesta tot asta cred ca o sa primesc.

| tHeAnGeLoFwOrLd a răspuns:

Eu ma simt foare bine cu exceptia premiului.Cred ca voi lua ori 3 ori 2.Eu vreau 1.am o sora la manastire si o sa ma duc la ea. Daca ati sti ce linistitor si relaxant e.Media inca nu mi-a trecuto dar cred ca vreo 9, 80.Majoritatea copiilor de-abia asteapta sa se termine scoala dar un pic in vacanta o sa va amintiti cu drag de ea.Cu clipele frumoase pe care le-ati petrecut cu colegii si nazbatiile pe care profesorii vi le-au suportat ani la rand.Eu va urez vacanta placuta si succes in toamna!

| RudeGirl a răspuns:

Pai ce sa spun m-am simtit intr-un fel fericita si trista, trista deoarece momentele minunate cu colegi si prieteni de la scoala se sfarsise, si bucuroasa deoarece aveam in sfarsit ma mult timp liber. O sa ma duc la unchiul meu in Germania pe care nu l-am vazut de ceva ani si nu am mai fost in Germania de la 3 ani si acum am 11 ani. Cea mai minunata intamplare a fost cand ne-am revazut in semestrul al 2-lea mai inteligenti mai bine dispusi si mai prietenosisi, fericiti ca niciodata. Sincera sa fiu abia vineri primesc premiul. euam 11 ani, ciudat dar sunt in clasa a V-a ar fi trebuit sa fiu in clasa a IV-a ei bine sper sa-ti placa big grin

| Rucsiii a răspuns:

Cum ma simt acum? Ma simt super bine,adica vine vara, ma mai relaxez putin dupa un an greu. In vacanta de vara o sa ma distrez garantat, munte, mare soare ...Medie: 9,55.Cea mai frumoasa amintire cu colegii mei? Fiecare secunda. Nu am primit nimic la sfarsit de ansad din pacate

| AnDrEi_7564 a răspuns:

A fost frumos anul acesta de clasa a-3-a.In vacanta mergem la mare la nasii mei nu i-am vazut de mult iar intamplare cea mai frumoasa e cand s-a imidecat cineva si l-am ajutat cu toti ia la sfarsit de ore ne-am dus la suc.P.S. am primit o carte de sfarsit de an scolar