| Bianca26bb a întrebat:

Cum va veti petrece ziua de 1 mai?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

E o zi obisnuita ca oricare alta(pentru ca ce fac de 1 mai fac aproape zilnic-adica ma relaxez, citesc, stau pe net, ma uit la filme, doar ca ma mai duc si la cursuri, examene, la grupa mea de fete, la cor si pe la birou cateva ore pe saptamana). E primul an cand stau acasa, nu fac nimic, nu ies nicaieri.ploua.De obicei, ieseam la padure cu prietenii, la gratar si volei.

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu azi am stat acasa cu familia si trebuie sa recunosc ca m-am cam plictisit in casasad Abia astept sa vina ziua de maine ca sa ma duc prin oras sa ma plimb cu prietenele ca in casa m-am saturat sad

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La un gratar facut acasa impreuna cu familia, si dupa ce s-a spart ''gasca'', pe TPU cu voi...

| borsec a răspuns:

Ma relaxez

| Wtf9000 a răspuns:

Cum o s-o petrecem? Mai e putin si se termina.

| Dl.Inginer a răspuns:

Am dat o fuga pana in Viena cu prietenii.

| Delia 75 a răspuns:

Am fost la gratar, dar ne a stricat ploaia distractia ...acum stau pe TPU laughing

| zuzuliana a răspuns:

Acasa, dorm...

| buburutza a răspuns:

Sunt la servici si stau cred de vreo 5-6 ore pe TPU. Ceea ce voi face si de acum pana diseara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca sotia mea lucreaza, eu in concediu fiind am fost fata in casa.curatenie,hranit puii, doi mari si unu mai mic oleaca {7ani}, facut cafea si asteptat sotia si mai ales seara.baut sprit da asta nu se pune.

| s0nya a răspuns:

Stau si ma uit pe geam cum ploua, si din cand in mai raspund la intrebarile de pe TPU. (papagalii ma inveselesc)

Întrebări similare