Romania a fost mai sus decat merita, dupa mine trebuia sa fie pe ultimul loc, adica acolo unde este si in Europa de fapt.
Caitativ, superior altor editii.Se inregisreaza o intoarcere la melodie si un accent tot mai mare pe spectacol. Mira
Nu ne-am facut de ras, daca eram votati puteam sa fim si noi pe un loc mai bun.
Cu alta melodie poate am fi ajuns si noi in primele 15 locuri macar.ne-am facut de ras
Fainut! Eram pe TPU si ma mai uitam spre tv cand auzeam ceva bun, se pare ca am ureche muzicala, caci i-am retinut pe: Norvegia, Islanda, Anglia, Turcia si Estonia, asa ca... Anyway, era de asteptat sa fie varza Elena! La final cand am auzit ce urla cu multumirile si ca de fapt era fff putin aplaudata am fost terminata de ras! Vai de fundul ei!
Super, mie personal mi-a placut...eu nu fac fite, ca altii, tin cu romanii, pentru ca sunt romanca.
Naspa...cine a trimis-o pe elena acolo cu melodia aceea? am innebunit cu totii? pai aia e melodie? eu cred ca toata lumea si-a propus sa duca tara asta la pierzanie.pai hai sa fim seriosi, fetele de la blaxy girls avreau o melodie mult mai buna. dar cine sa le accepte? ca deh, nu au nume, sunt pustoaice, nu le bagam in seama prea mult ca li se urca la cap! elena are voce dar melodia e fatala. duta si-a batut joc de ea.
Nu stiu sincer sa fiu ca nu m am uitat dar fiind patriot bineinteles ca am tinut cu tara mea desi nu e cine stie ce talent
anonim_4396 întreabă:
ClaudiaPaula întreabă:
DaciaRomania întreabă: