| georgiana_5779 a întrebat:

Cum vi s-a parut starstruck?

Răspuns Câştigător
| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu prea mi-a placut, adica nu stiu au fost altele si mai faine.

19 răspunsuri:
| PuяpℓeMusic a răspuns:

Mi-a placut multlove struck am plans la ellaughing si eu de obicei nu prea plang la filme.
Si Sterling Knight e super frumos:X

| Denisaa a răspuns:

Sincer nu l-am vazut.Am fost plecata.Trebuie sa il de-a in reluare si atunci am sa il vadhappy

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

A fost soooooper

| Rioko a răspuns:

A fost interesant. Nu pot sa zic ca nu mi-a placut, dar nu e nici in lista mea pentru cele mai bune filme.

| Locaa a răspuns:

Super tarelove struck film original l.am vazut aseara pe disney chanel pe la 6 jumate cred cahee hee

| byutxa a răspuns:

F tare

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Mi-a placut foarte mult de Stubby si Chirs.sarah a fost cam O CIUDATA! cu tot cu prietena ei IDIOATA. mi-a placut foarte mult.nu mai rezist sa nu il mai arate odata.

Dar oare tie ti-a placut?

| MsGringer a răspuns:

Super marfa:X:X>big grin

| dya26 a răspuns:

A fost misto...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era super acum m-am uitat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putin plictisitor, obisnuit: neinteresant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi a placut muult!:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmul a fost super tare! Mai ales cand christopher si Jess se tot certau, sau cand au cazut in mocirla si apoi in lac laughing...si Sterling e asa de dragut! Are ochii fofre foarte albastri!:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost foarte misto.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai tare fil care l-am vazut... mi-a placut foarte multttt...il ador pe sterling knight si are niste ochii foarte foarte frumosi si sclipesc in razele soare i love you sterling knight :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador filmul asta imi pl de jess e tare draguta dar plange cam mult mi-a fost mila de ea dar as fi vrut sa se sarute tot timpul au fos intrerupti{2 ori}. Lam vz de 2 ori filmul si imi pl mult de sterling are ochii super albastri, dar imi era putin mila de el cuviata lui de super star aaaaaa si melodiile sunt super tari le ador are o voce splendida. Love filmul asta OK.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost super! Jessica(Danielle Campbel) era frumoasa, dar Cristopher Waild (Sterling Knight) nu era prea frumos. Oricum imi plac melodiile lui>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a placur super multlove struck
as fi vrut sa se sarute macar odatalove struck
si sterling knight are niste ochi absolut superbiiiilove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt si eu un star rock si mea placut