anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se par persoanele care isi editeaza fotografiile?

Răspuns Câştigător
| cyufulyky a răspuns:

Depinde cum... daca pun rame inimioare si alte chestii de genu mi se pare perfect normal...adica uneori lipsa de ocupatziehee hee duce la chestia astalaughing
dar daca isi modifica fata sau corpul sua ascund unele chestii inseamna ca nu se accepta pe ei insushiwinking
asta e pararea mheawinking

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica pers. care isi fac niste poze, le editeaza de nu-i mai recunosti si pe urma le pun pe hi5.
Nu vi se pare ei mint in vreun fel cu poza editata? Adica sa fie asa cum sunt, nu sa imbunatateze.

| Wtf9000 a răspuns:

Se numesc persoane complexate.

| baba a răspuns:

Ah, pozele cu sine, vrei să zici. Păi mă miram, fiindcă eu editez toate fotografiile pe care le fac (contrast, saturaţie, focalizare, umbre etc).
Ce pot să zic, mie în general hi5-ul îmi pare a fi folosit în cel mai penibil mod, nu în mod special prin prelucrarea imaginilor cu sine, ci mai degrabă prin poziţiile absolut cretine în care se realizează imaginile (cu sânii strânşi la piept ca să iasă în evidenţă, buzele umflate, în chiloţi, cu părul dat în nuştiuce parte ca să îţi dea aere de gânditor etc).
Apoi prelucrarea, zic eu că e naşpa în primul rând pentru că e naşpa! E naşpa! Nici măcar nu ştiu să prelucreze pozele cum trebuie! Trântesc acolo, pe poza cu iubitul, un trandafir (că au citit ei într-o revistă că e semnul iubirii) sau tapetează o sticlă de bere în mână şi un lanţ de aur la gât pentru a evidenţia propria calitate de om şmecher. Sunt prelucrări de doi bani.
Deci cum mi se par persoanele respective? Mi se pare că n-au ce face cu timpul lor liber, au dificultăţi în ceea ce priveşte acceptarea de sine şi dau dovadă de o crasă incapacitate de-a îşi percepe această problemă şi de a investi timp spre a o rezolva.

| anonim a răspuns:

Foarte rau din partea lor. oare cum indraznesc sa faca o fatpa atat de rea? trebuiesc marginalizate, clar.big grin

| ioanaa a răspuns:

Persoane care nu vor sa arate cum sunt de fapt. Eu si pe acest site am pus o poza reala cu mine happy

| zu a răspuns:

Unele persoane.intr-adevar,chiar exagereaza cu editatul, sau nici macar nu le editeaza,"placut", dar stiu si unele persoane care de exemplu, prin editarea unei poze, isi mascheaza anumite defecte gen imperfectiuni ale fetei.etc

| borsec a răspuns:

Vor sa para mai frumosi, nu ma deranjeaza. Dupa parerea mea sunt niste persoane complexate.

| kh1ss a răspuns:

Depinde cum si le editeaza... daca nu isi pun stelute si inimioare pe poze... e bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am renuntat la hi5 e o prostie, puerila treaba

| psiholoaga a răspuns:

Ca sunt nesigure pe ele, daca se fac sa para altfel decat sunt in realitate. Daca le editeaza si pun fluturasi si versurilaughing prost gust.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Persoane inteligente. Stiu ca nu le-ai baga in seama daca ai sti cit sint de urite si atunci te duc de nas, creindu-si un chip angelic laughing Cind iti vei da seama ca te-au fraierit, deja va fi prea tirziu, vei fi indragostita lulea happy

| iulia18 a răspuns:

Aceste persoane sunt nesigure, au complexe, nemultumite de ele insele, au timp liber, si vor sa para mai "frumoase" in ochii celorlalti adica sa para altcineva decat ceea ce sunt in realitate.Nesiguranta de sine este deja o problema!

| Ella_6365 a răspuns:

Eu le editez, dar nu considerabil. adica schimb luminozitatea, bag un glow, schimb putin culorile si gata...nu vad ce e asa de gresit, imi mai exersez si eu photoshopul tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este super asat vreau sa fac si eu dar cum?
kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum imi pun si eu inimioare?
va rog sami sp va rog mult detoot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi par alintate