Pe de o parte ma bucur, pentru ca mai am un pic si termin si gimnaziul, in plus incepusem sa ma plictisesc in vacanta pentru ca mai tot timpul ploua.Pe de alta parte, mi-e groaza sa stiu ca ma asteapta examenele si teste, teme...tie?
A fost scurta vacanta dar trebuie sa vina si scoala totodata nu ma afecteaza cu nimic de acum scoala e joaca deoarece cand e frumos afara nu mai invata nimeni
Pai anul asta a fost usor pana acum pentru mine asa ca singurul lucru de care o sa-mi fie dor din vacanta este somnul.
Eu ma bucur ca numai la ps 2 si pc am stat totata vacanta dar ma mai si bucur ca imi revad aproape dupa trei saptamani de vacanra
Poi, ma bucur ca imi revad prietenii, pe de alta parte sunt trist pentru ca o sa avem teme si o sa ne petrecem o parte din zi la scoala, dar cel mai mult o sa'mi lipseasca trezitul tarziu si culcatul tarziu, statul pe scaun sau iesitul afara, cu alte cuvinte lenevitul
Ma peste 2 luni iar aveti vacanta asa de scurt? pe vremea lui Ceausescu 2 vacante tot anul? Ia sa vedem va mai plangeati atat?!