Mi-a placut foarte mult filmul Remember me dar cred ca Robert Patinson se potrivea mai mult ca vampir, cel putin mie imi placea mai mult asa
E ok, in lipsa de ceva mai bun. Apar din cand in cand niste clisee, dar are si parti originale. Mi-a placut mai mult de surioara lui RP. din film. Si o chestie care m-a intrigat a fost ca atunci cand am vazut filmul cand am fost cu niste fete, vazusem intr-o scena cum Robert asta isi tinea pantalonii lasati, aratand de parca ar fi facut pe el...arata aiurea. Zic eu: uite si la asta, nici fund nu are . Dar una din ele zice: ce ai ma ca arate bine, e sexy! Se poarta! Dupa care eu raman stupefiat, gandindu-ma daca nu cumva s-a intors lumea pe dos . Cam atat despre film.
Mie mi a placut mai mult remember me pentru ca e mai bine regizat si sfarsitul este genial de tragic dar tot "vampirul" protector se aseamana cu lookul lui
L-am vazut ptintre picatele, dar eu zic ca mai bine joaca in Twilight:X app, apare o carte noua din perspectia lui adica Edward adica volumul 5 din seria Amurg:X
Mi se pare ca i se potriveste mult mai bine rolul din twilght...parerea mea
Rolul din Twilight . Sunt fan Twilight si sper ca Stephenie sa termine Midnight Sun (Primul volum dar din perspectiva lui Edward). Puteti sa cititi inceputul cartii pe blogul lui Stephenie .
Remember me este un film destul de dragut... dar Robert Pattinson nu prea are ce cauta pe acolo...se potriveste mai bine in Twilight
In saga twilight presupun
ia ganditi-va putin: faptul ca nu puteti sa-l vedeti pe robert in alt rol decat cel al frumosului edward inseamna ca robert a jucat ft bine acel rol si nimeni nu s-ar fi potrivit mai bine decat el sa-l joace pe edward cullen
'' a 5 a carte ''se numeste midnight sun si e superba am citit primele 13 capitole si e pacat ca probabil nu va aparea si restul cartii
cand am vazut povestea din prisma lui edward m-am indragostit si mai mult de el... e super
Nu suport pe absolut nimeni din seria Twilight...mai ales pe Kristen si Robert
anonim_4396 întreabă: