Mi-e unu mi-se pare foarte dragut.nu stiu inspira frumusete ca sa zic asa (bella)
Superb dc? da te rog zi-mi si mie ce inseamna funda ca abia mi-am facut adresa pe TPU si nu stiu
E superb numele, ba chiar am o colega cu numele Isabella.Mi-as fi dorit sa ma numesc asa...
Superb.
Personal, cred ca din toate numele de fete acesta imi place cel mai mult.
Mi se pare un nume frumusel pentru o fetita.Eu am o colega la scoala Isabella si doamna ii zice Iza iar noi Izia ca asa-i place sa-i zicem
Destul de dragut, mai ales ca se pot gasi foarte multe apelative la acest nume. ^^
Numele Isabela este de origine latina si spaniola. Semnificatia lui este de "Dumnezeu este juramantul meu". Poate fi si o varianta a numelui Elisabeta, care in ebraica insemna "promisiunea lui Dumnezeu".
E f interesant si frumos:X
funda:X
Buna.
Imi place multe numele...
Numele Isabela este de origine latina si spaniola. Semnificatia lui este de "Dumnezeu este juramantul meu". Poate fi si o varianta a numelui Elisabeta, care in ebraica insemna "promisiunea lui Dumnezeu".
Variante: Bel, Belia, Belicia, Belita, Bell, Bella, Belle, Bellita, Ib, Ibbie, Isa, Isabeau, Isabela, Isabele, Isabelita, Isabell, Isabella, Isabelle, Ishbel, Isobel, Isobell, Isobella, Isobelle, Issie, Issy, Izabel, Izabella, Izabelle, Izzie, Izzy, Sabella, Sabelle, Ysabeau, Ysabel, Ysabella, Ysobel, Yzabelle, Yzobel si Yzobelle.
pa, pa
Izza_8670 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: