anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cuma va pastrati casa curata?

Răspuns Câştigător
| zuly a răspuns:

De fiecare data cand iti termini treaba cu un obiect, il pui la locul lui. Cand te schimbi, impaturesti hainele frumos si de asemenea le pui la loc. Vasele le speli imediat cum termini de gatit/mancat, chiar daca ai baut doar un ceai iti speli cana, nu le lasi sa se adune. Daca ai murdarit ceva pe undeva cureti imediat, asa e cel mai usor, daca lasi mai multe sa se adune, casa devine un dezastru si apoi nu mai ai chef sa cureti atat. Eu asa fac, imi place sa fie mereu curat, atunci cand lucrurile din jurul tau sunt curate si frumos aranjate, asa se intampla si in interiorul tau. Poate nu-ti dai seama pe moment, dar asa este.
Bafta!

11 răspunsuri:
| demonangel37 a răspuns:

happy ai pus o intrebaree fara raspuns pai cum se poate pastra o casa curata? dupa parerea mea o casa se pastreaza curata facand curatenie si fiind ordonata in totalitate

| miauu a răspuns:

Facand curat zilnic cate un pic

| Ancutsa a răspuns:

Buna! :*
Eu am numai 14 ani si stau cu sora mea mai mare [ 17 ani ] intr-un apartament.

Daca faci curatenie sambata : dai cu aspiratorul, stergi praful, stergi pe jos, etc...
Cand stii ca e facut de tine treaba, a doua zi incerci sa pastrezi happy la noi sincer, se pastreaza foarte bine curatenia in casa pentru ca suntem 2 fete si chiar avem grija sa fie ordonat tot timpul.

O zi buna >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mainile mele arata uneori de parca au facut cele doua razboaie mondiale la un loc!
am un caine nebun si pe care-l iubim prea mult, papagal care lasa pene, broscute testoase si pesti minunati.am flori, un barbat foarte liber de orice reguli(asa cum ii sade bine unui barbat) si doua fete foarte ocupate care stau prea putin pe acasa.nu neaparat in ordinea asta laughing
cu cine sa ma pun?! pe cine sa cert?!
evident, eu ma sacrific si curat mereu, niciodata cat ar trebui.
in timp insa, ca sa nu mor de frustrare si nervi, am invatat sa cer mai putin de la ceilalti, pentru a nu fi eu dezamagita si ei-prea agresati de mine cu curatenia.
Cine a vrut casa mare? im? eu!
Cine a acceptat toate animalele si plantele? im? eu!
atunci...la treaba!
asa se intampla mmyhaeluzaa daca ne punem standarde inalte:ne opintim mult si bine sa le atingem.de ex, pastrarea curateniei in casa e o regula cu 2 taisuri, nu simti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt foarte multumita de raspunsurile voastre.Ma bucur ca exista si oameni cu capul pe umeri aici pe TPU.

| Floreenofficial a răspuns:

Am grija ca in fiecare zi sa fac curat in casa si ca toate lucrurile sa fie la locul lor, astfel evit mizeria!

| anonimmmmm a răspuns:

Eu sunt obsedata de curatenie, uneori intru in asa o depresie din cauza asta, incit imi vine sa tip in gura mare, cind locuiam cu matusa mea, ea imi tot spunea-Mihaela pastreaza curatenia in camera ta, dar mie pe-o ureche imi intra si pe alta ...rupeooo.Insa acum de cind m-am certat cu matusa si am venit sa locuiesc la mine la apartament am simtit dintr-o data ca este casa mea, ca lucrurile din ea trebuie pastrate si bine ingrijite,, ca doare sunt ale mele,, si asa s-a inceput chinul, eu o adolescenta de 17 ani, imi fac singura mancare, curat, imi spal, ingrijesc de casa, si uneori ma pun la tv sa ma relaxez si simt ca ceva este neinregula, adica ma fac turul casi sa mai vad daca totul este curat, daca nu a mai ramas firimituri sub masa, deci pot sa zic ca sunt obsedataaaaaaa, si nu este bine deloc, cred ca casa ti-o poti pastra in ordine doar atunci cind nu lasi din urma ta mizerie, adica peste tot unde umbli, indiferent de ce faci, stringe tot din urma ta.

| elena a răspuns:

Cu grija. Eu nu am umeri, deci nu am nici cap.
Acum foarte serios, nu stiu cum sa mai scap de praf, asa este supararea mea.
Super @pluscus, ma aseman cu ea din multe puncte de...curatenie.

Răspuns utilizator avertizat
| spirydushu a răspuns:

Facand curat.

| spirydushu a răspuns:

Facand curat