Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk And The Flash Combined
Sincer nu ma intreseaza chesti din astea doar este un mod de a da oamenilor fundite
Cred ca si-au dat seama cu totii, da na pentru o fundita nu e greu sa-ti scrii numele.
Mna, atunci succes cu fundele.
A zis al doilea nume nu primul care apare la profil
Ori esti tampita, ori extra tampita, tu chiar nu stii pentru ce se dau fundele? RS:pentru cei care te-au ajutat la o problema serioasa, la o situatie.
Mai dai cu ochii prin regulament si u mai puneti intrebari atit de idioate, ca nimeni nu ar fi interesat de numele tau, si ar fi o sansa mica ca cineva sa aiba acelasi numa ca al tau (cred ca si ala la ghicit)
Si ce problema ai tu cu asta? uni oameni pun intrebari si mai "tampite". care este problema daca vreau sa ajut utilizatorii? si m-am uitat la regulament si nu scria nicateri ca nu am voie sa pun intrebari ca astea si sa dau funde pentru asta.
Am scris Oana Rodica,care e problema ta? Al doilea nume e Rodica,ce nu intelegi? offfff.ce e asa de greu sa-ti dai seama ca al doilea nume e Rodica,am scris si Oana asa ca chestie,ai chef sa te certi cu lumea, de asta nu raspund la intrebari de astea da am zis hai sa raspund, in final.
Nu tu cand ai comentat prima oara credeam ca zici ca toata poata sa afle numele meu de la profil cand am al doilea nume ma refeream la mine nu la tine scuze daca m-am exprimat gresit
Nu face nimic, in fine
10roxana10 întreabă: