| BUBULINA a întrebat:

Cunoasteti o carte care te poate schimba in bine dupa ce o citesti?

Răspuns Câştigător
| Eron a răspuns:

Biblia-cartea mileniilor.

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pentru mine o astfel de carte este '' Viata lui Dante '' scrisa de catre Giovanni Boccaccio. M-a impresionat profund. Pentru a te schimba insa e nevoie inainte de toate sa iti doresti cu adevarat asta. Raspunsul nu sta intr-o carte. Raspunsul este sa gasesti ca raspunsul din carte este inca prezent si nu a putrezit odata cu trecerea timpului.

| valy a răspuns:

Recomand cartile cu bune manierehappy

| Gregory a răspuns:

Bună! Sunt numeroase cărţile de acest gen, adică cele din care ai ce învăţa, în special cele de natură religioasă, precum "Sfânta Scriptură", "Pelerinul rus" - tradusă din limba rusă de Arhimandritul Paulin Lecca, cărţile Sfântului Arsenie etc.

| Maya. a răspuns:

Alchimistul scrisa de Paul Coelho. o lectie de viata.

| angel13 a răspuns:

Eu nu stiu sa iti recomand o carte, dar vreau sa spun doar ca am ramas impresionata de "cartea" pe care a propuso "darkgirl", chiar merita citita!

| darkgirl_9581 a răspuns:

Http://www.scribd.com/doc/4596756/EricEmmanuel-Schmitt-Oscar-i-Tanti-Roz

Poti sa o citesti online, are numai 70 de pagini da iti ofera o lectie de viata, sa nu eziti sa o citesti.

| DoodyAlexx a răspuns:

Ti-as sugera 'Cea din urma zi a unui condamnat' scrisa de Victor Hugo. Vezi ca s-ar putea sa o mai gasesti si sub titlul 'Ultima zi a unui condamnat la moarte'. Merita sa o citesti! Dai fundita?laughing

| PisicaAristocrata a răspuns:

Romanele de dragoste. Citeste multe, cat mai multe happy.

| Ck a răspuns:

Pasi spre fericire -Woody Allen

Întrebări similare