| dulcikgirl123 a întrebat:

Daca ai 2 de S la matematica si un Foarte bine si un Bine ce medie iti iese?

Răspuns Câştigător
| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

Bine iti iesewinking... funditaaa?

10 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Eu stiu ca bine inseamna nota 7-8, iar foarte bine, inseamna notele 9-10. daca ai 2 de 5, un 8 si un 10, iti iese media 7.
Media se face in felul urmator:se face suma tuturor notelor.Aceasta suma se imparte la numarul de note pe care le ai(in cazul asta patru) se inmulteste cu 3, se aduna cu nota de la teza, apoi se imparte la 4.Rezultatul obitnut este media ta pe semestru la o materie.Iti dau si un exemplu:5+5+8+10=28, 28/4=7, 7*3=21, 21+10(nota de la teza)=31, 31/4=7. 75. Cam asta e media ta.Acum depinde cat ai luat la teza. Sper ca ti-am putut fi de folos.

| AndreeA_4571 a răspuns:

Cred ca iti iese bine.

| RomanMandruPanaMor a răspuns:

Cu s incheii din minte ca in clasa a 4-a la mine avea cineva 2 FB si I si media ii FB, un lucru total aiurea, dar no ce sa-i faci!

| Anonoim a răspuns:

Bine cred depinde e suficinet 50 acum cum vrea profa

| IepurasulBrunet a răspuns:

Cred ca Bine...

| b_9797 a răspuns:

Nu iti mai face griji, mediile din clasele primare nu conteaza atat de mult. Pe viitor sa ai grija sa nu mai iei S, pentru ca e pacat ca o fetita asa desteapta cum sunt sigura ca esti sa ia un calificativ atat de mic!winking
Oricum, probabil va iesi bine spre foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti iese bine sau suficient: -? c cls esti? eu a5a

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca Bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

7, 5 iti iese dar iti va trece 8

| evafanaruto a răspuns:

Pai depinde in lucrare daca b sau s sau fb iti iese s daca nu are nici una minus ai b dar daca in general esti dinte preferatele invatatoarei iti da fb depinde de la om la om

Întrebări similare