As merge in parc. Fac jumatate de ora pana acolo, imi mai ramane jumatate de ora pentru relaxare. Probabil ca liniile telefonice ar pica, lumea ar alerga panicata pe strazi, asa ca ce as avea de facut decat sa stau si sa ma bucur de experienta pe care am avut-o in lumea asta?
Eu mi-as continua activitatea, ca inainte.
Imi vad de treaba.
A mai venit "sfarsitul lumii si in "2000.
Poi as avea curaj si tupeu ce n-am avut pe parcusul vietii mele. le-as spune tuturor ce gandesc despre ei cu adv,(sa ma descarc i-as si injura ) as rade pe saturate, si dupa care as merge la Biserica sa ma spovedesc...totusi vreau sa ajung in Rai, nu?
Bineee mike am cazut dp scaun cand ti-am citit raspunsul ) ~m-as culca ~ asta chiar merita premiat
O sa vi se para stupid, dar as merge la biserica pentru orice eventulaitate(acum depinde si de la cine afly chestia asta)ca macar sa mor impacata
As suna un tip pe care l-am placut si i-as spune ca inca ma mai gandesc la el si as da orice sa-l mai vad odata!
Ceau. Daca ar venii Sfarsitul Lumii i-as multumi la Dumnezeu ca vine sa ma ia acasa, si as fii entuziasmat ca in sfarsit voi ajunge alaturi de El. Sper sa ajungem cu toti acel moment :d. Numai bine.
In prima jumatate de ora mi-as suna toate rudele, dupa care cel mai probabil sex.
Mi-as asigura o conditie psihologica si fizica potrivita, apoi as cauta un adapost.
Doar nu credeati ca mor asa usor
Ash sta alaturi de persoanele care imi sunt dragi .depinde si cat de aproape sunt
Sfarsitul lumii, ha?
Nu ma incred ca in zvonuri si nu m-as increde nici daca mi s-ar spune ca peste o ora vine Sfarsitul lumii. M-as uita pe geam, daca totul e in regula as reveni la treburile mele.
In primul rand nu se stie cand va fi sfarsitul sunt o multime de zvonuri k ar fi un cutremur..., dar daca ar fi sa sfarsitul lumi intr-o ora m-as gandi la toate cele bune si rele din viata mea...si ii multumes lui dumnezeu ca am avut o viata asa de frumoasa alaturi de el...
I-as spune mamei ca o iubesc, si lui tata... Ce poti sa faci intr-o ora? m-as relaxa, ca de dormit nu cred ca as putea
Daca ar fi asa, daca as auzi ca ne idreptam spre imparatia cerurilor as incerca sa ajung cat mai repede la 2-3 spitale si as dona toti bani mei chiar si casa as video si banii i-as dona.
Lizu. întreabă: