anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Daca ai avea o problema sufleteasca, la cine ai alege sa mergi?"
"Da", "Nu".
Poate ca-s eu trezit de vreo 16 ore, dar pana mea, cat de retardat e omul care a scris asa ceva si nu i s-a parut ca e ceva in neregula?

"Oh, tu cacatule, cine esti tu sa comentezi, ce tu nu faci greseli?" Ba da, fratii mei albi, fac, dar nu d'astea. E STUPID.
Acum inteleg de unde atat de multa prostie in randul utilizatorilor, ca doar na', si administratorii sunt la fel.
Rusiniiiiii.
P.S. Mda, si eu sunt utilizator, adica prost, ca sa va scutesc de o propozitie pe care ati vrea s-o scrieti.

7 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Te iartă Gizăz.

| anonim_4396 explică (pentru Gizăz):

Pe mine ma iarta? Cu ce am gresit eu? Sa-i ierte pe astia care sufera de prostie iesita din comun, nu pe mine, un om deschis la minte care sesizeaza greselile.

| cristimihailov a răspuns:

Cei care au scris nu au gandit corect, si conform ideii ridicate de tine, nu au procedat bine.

Tu consideri ca procedezi corect in momentul in care apari aici si ii injuri?

| anonim_4396 explică (pentru cristimihailov):

E diferenta intre a injura, a jigni si a spune adevarul. Mai mult nu detaez, ca n-are rost. Vad ca tu mergi pe principiul "toti gresim, asa ca haideti sa inchidem ochii. Prostia e normala", ori eu nu sunt de acord, asa ca prefer ca acesta sa fie ultimu meu comentariu aici. Nu o sa te blochez/ignor sau cums e zice, asa cum fac multi cu mine, pentru ca nu sunt adeptul cenzurii. Imi poti da replica cum stii tu mai bine, eu nu o voi mai face.
Bine, pa.

| cristimihailov a răspuns (pentru anonim_4396):

Se cheama toleranta... ceea ce iti lipseste tie. Dar asta vine cu timpul. Cand vei intelege ca "adevarul" e diferit precum pamantul privit din spatiu. Mereu rotund, dar mereu diferit.

O a doua problema pe care o vad ar fi atitudinea. Asta nu mai vine cu varsta din pacate...

Stai linistit... nimeni nu se lupta cu tine. Nici macar nu ii prea pasa nimanui de parerile tale mai radicale. Motiv pentru care ori te blocheaza pe site, ori te ignora in viata reala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vazut si eu laughing))))))
nu trebuie sa ne enervam. trebuie sa radem =)

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Radem, radem, dar e destul de trist.