Buna Sincera sa fiu nu as vrea sa fiu o vedeta. Viata de vedeta nu e chiar asa de usoara precum pare. As vreau sa fiu tot eu, asa cum sunt dar sa stiu ca sunt eu . Nu ma voi schimba pentru nimic in lume. E mult prea greu. Iubesc tot ce e al meu! Have a nice day!
As vrea sa fiu Octavian Paler sau George Pruteanu, desi nu sunt vedete. Sunt OAMENI.
Daca as putea as fiu o vedeta, mi-ar placea sa fiu Michael Buble(adica un cantaret).
Nici Madona, nici Shakira, vreau sa fiu asa cum sunt!
http://www.youtube.com/watch?v=w4vA3xmkUZk
As vrea nu sa fiu o vedeta pentru ca nu se poate, dar mi-as dori sa pot sa fiu martor la intreaga viata a lui Mihai Eminescu. Sa ii fiu alaturi in gand si simturi sa vad ce a trait el, cum a vazut lumea aceasta, cum a vazut pe ceea pe care inca nici nu o traim. Ar fi cea mai grozava experienta.
Una care sa nu fie prea materialista, sa nu faca crize daca ii apare ceva cos pe fata, sa se gandeasca si la altii si sa fie inteligent/a.
Michael Jackson in varianta feminina da` pe vremea asta as fi pe lumea celor drepti . deci cade ideea...
Micheal Jackson (feminina) ador cum O dansat sih vocea lui:X
Sa se odihnesca in pace; x
Anahi/Maite/Dulce Maria/Carmen Villalobos.Mai mult vedete din Spania, Mexic sau Columbia. :d
Davyduchiha2001 întreabă: