De ce sa renunt?
Care-i legatura intre TPU si milionul de dolari?
TPU = Gratis(SI ASTA-I SUPER!).
Daca nu te refereai la tpu...atunci:
Pai cu banii as face in acest fel:
30% Donez la orfani, aziluri, etc
20% Familie
50% MIE.
Nu as renunta la munca mea banii intr-o zi se termina si apoi... ce faci? iti cauti iar de munca? asa iti poti ajuta toata familia si catva prietenii si esti sigur ca viitorul fam tale si ai copiilor tai mai tarziu e mai usor si mai relaxat.
Buna.
Eu ma abtin ca sa-ti raspund la intrebare.
Daca este un utilizator care e mai sarac de felul lui...lipsa de bani, sunt sigura ca ar renunta la ce face acum.
Daca este un utilizator de bani gata, nu te astepta ca sa renunte la TPU pentru acesti bani.
Pe oricine ar tenta o suma mare de bani, ca sa renunte la TPU.
Daca iei banii, nu ai cui sa-i ceri sfatul.
Asa ca...cred ca stii si tu raspunsul.
Nu ma cred o fata de bani gata.
O zi buna
Care-i legatura? In fine, pentru ce visez eu, un milion e putin, deci NU! Mareste miza.
Nu as renunta pentru ca nu voi castiga, de ce sa visez la ceva ce nu va fi al meu?
Daca prin absurd, as castiga acesti euroi, as face multa lume fericita. O zi buna!
As renunta la unele lucruri, dar nu la toate. A. si as cumpara site-ul asta sa fiu eu supermoderator aici si sa imi bat joc de oameni (adica sa fac trolling pe banii mei).
Nu.Nu as renunta la nimic din ce am acum nici pentru toti banii din lume.Cum as putea sa renunt sa fiu un copil, sa visez, sa respect, sa iubesc.Sa stii ca banii sunt cea mai mare prostie si ti-o spun din propria experienta ca nu aduc fericirea.Atatia bani, daca ii ai dintr-o data o sa te schimbe in rau. O sa fii egoist, trist si o sa iti pierzi prietenii.Nefericit si nefericit.Mai bine ai fi intrebat ce as face daca as castiga inca o saptamana de viata...multe
xDivineAngel întreabă:
anonim_4396 întreabă: